Filmy/Seriály Novinka Oznámen animovaný film Resident Evil: Death Island

Oznámen animovaný film Resident Evil: Death Island

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4

V hlavních rolích Chris a Leon, na scénu se vrací také Jill.

Reklama

Vydání remaku čtvrtého Resident Evilu se pomalu blíží, ale Capcom si pro fanoušky série mezitím přichystal jedno překvapení. Pracuje se totiž na novém animovaném filmu s podtitulem Death Island, exkluzivně to oznámil magazín IGN a přinesl rovnou i první trailer.

Půjde o sequel Resident Evil: Vendetta z roku 2017, což by mohlo napovídat, že se film odehrává mezi událostmi RE7 a RE8, ale nemáme to potvrzené. Hlavními postavami budou vládní agent Leon S. Kennedy, jenž je vyslán na záchranu uneseného doktora, a agent BSAA Chris Redfield, který vyšetřuje zombie nákazu v San Franciscu. Jediná věc, kterou mají oběti společné, je fakt, že v nedávné době navštívili ostrov Alcatraz, právě tam se tedy Chrisův tým vydá.

V závěru traileru můžeme vidět také záběr na Jill Valentine, která se v žádném animovaném filmu zatím neobjevila a už dlouho se nevyskytla ani v žádné hře (pokud nepočítáme remake trojky). Zatím ale nevíme, jak velkou bude mít roli.

Snímek režíruje Eiičiró Hasumi, jenž má na kontě filmovou adaptaci mangy Assassination Classroom. Scénář má na starosti Makuto Fukami, který se podílel na úspěšném detektivním anime Psycho-Pass. O distribuci se pak postará Sony Pictures Home Entertainment.

Resident Evil: Death Island vyjde v létě tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama