Polští CI Games chtějí do roku 2020 vydat tři nové hry
Jednohubky Článek Polští CI Games chtějí do roku 2020 vydat tři nové hry

Polští CI Games chtějí do roku 2020 vydat tři nové hry

Michal Burian

Michal Burian

9

Zároveň chystají novou taktickou střílečku a hodlají přivést na svět i Lords of the Fallen 2.

Reklama

Tvůrci hardcore RPG titulu Lords of the Fallen a taktické akční série Sniper: Ghost Warrior odhalili své plány pro následující dva roky. Polská společnost má ve vývoji tři hry, které chce uvést na trh do konce roku 2020.

I přes horší prodeje open-world akce Sniper: Ghost Warrior 3, která nedokázala naplnit očekávání firmy a nedosáhla za půl roku ani na milion prodaných kusů, se CI Games po finanční stránce dobře daří. Vedení doufá, že Ghost Warrior 3 dokáže ještě hráče přilákat, i z toho důvodu je na 26. ledna plánována bezplatná aktualizace. Ta do hry přidá očekávaný multiplayer s trojicí herních módů. Více jsme psali zde.

Tři nové tituly, které spatří světlo světa do konce roku 2020, mají celkový rozpočet zhruba 100 milionů zlotých. CI Games si od nich slibují rozšíření svého portfolia. K nim se ještě přidá nová taktická střílečka, na níž spolupracuje čínská firma Virtuos, a snad i Lords of the Fallen 2. Tam ale vývoj ještě ani nezačal, CI Games hledají studio, které by se vývoje chopilo. V současné době probíhají rozhovory s potenciálními partnery.

Zdroj: PPE.pl

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama