Pokochejte se arsenálem zbraní z Killing Floor 2
Killing Floor 2 Novinka Pokochejte se arsenálem zbraní z Killing Floor 2

Pokochejte se arsenálem zbraní z Killing Floor 2

Jan Kalný

Jan Kalný

6

Nový videodeníček nám představí několik vybraných kousků zbraní z připravovaného Killing Floor 2.

Reklama

Pokud jste to náhodou nezaregistrovali, na internetu se pomalu ale jistě objevují videodeníčky z vývoje téhle řezničiny. Posledně to byl dvojdíl o samotném násilí. První část můžete najít zde a druhou zde.

Tripwire nijak nelení a už se k nám dostala další část do rukou. Tentokrát se podíváme na arsenál zbraní a dozvíme se něco málo o percích.

Máme se těšit na staré známé a hlavně oblíbené zbraně jako jsou útočné pušky nebo automatická brokovnice AA-12. Stejně tak se nám ale do rukou dostanou i zbraně úplně nové, jako je třeba "pilomet". Opravdu nevím jak to rozumně pojmenovat. Představte si prostě pilové kotouče na samostřílu. Nebo pro fanoušky Half-Lifu; jako kdybyste procházeli Ravenholm s Gravity Gun. Co se perku týče, i tam se vrátí staré a oblíbené perky, včetně nějakých nových.

Zajímavostí třeba je medik, který si bude moci svou zbraň transformovat do čtyř tříd. Začínáte s pistolkou, ale postupně si jí můžete proměnit na SMG, následně na brokovnici a v neposlední řadě na útočnou pušku.

„Těšit” se můžeme i na zbraně, které se budou v průběhu vývoje a po vydání doplňovat. Pokud jste ale k tomu skeptičtí, my se vám nedivíme. První Killing Floor má přes dvacet DLC, které dohromady stojí asi čtyři tisíce korun. I tak se ale máme v základu těšit na opravdu velký počet zbraní, takže o ně nouze nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama