Akcí napěchovaný trailer z Metal Gear Solid V
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Akcí napěchovaný trailer z Metal Gear Solid V

Akcí napěchovaný trailer z Metal Gear Solid V

Jan Kalný

Jan Kalný

60

Kojima už je sice ze hry, ale trailery musí pořád vycházet. Proto jsme se i teď dočkali velmi akční ukázky. A musíme uznat – zase tak špatný trailer to není. <strong>Doplněno o video z PC verze hry v rozlišení 4K při 60fps.</strong>

Reklama

Kolem nového Metal Gear Solidu je v poslední době docela poprask. Hra vychází už za necelý měsíc, Kojima už je tak nějak mimo a Konami pořád dělá kraviny, aby se nikde jméno Hidea Kojimy neobjevovalo. Že jsme ale pořád nadšení z The Phantom Pain je prostě holý fakt.

Nový trailer, který se ukázal dneska na Gamescomu, jen dokazuje, jak parádní tahle hra bude. Ale je vidět, že Hideo Kojima už v něm neměl prsty. Je prostě jiný. Ale sám musím uznat, že je to docela příjemná změna, která určitě neuškodí.

V samotném traileru uvidíme především akci, plížení, infiltrace, parádní cut-scény a pár nových i starých záběrů. Trailer samotný se spíše zaměřuje na gameplay s dávkou toho, o co ve hře půjde. To znamená pomsta.

Ačkoliv Kojima na traileru nepracoval, pořád jde o kvalitní věc, kterou by si měl každý správný fanoušek pustit. Už jenom z principu. Na závěr si snad jenom připomeňme, že hra vychází už 1. září na konzolích PlayStation a Xbox a také na PC. Na něm mělo původně vyjít až 15., ale bylo posunuto na 1. září ke konzolím.

Video z PC verze

Společnost Nvidia zcela očividně plně podporuje nový Metal Gear Solid. Nejen, že za koupení určitých karet získáte hru zdarma, ale nyní ještě na svém YouTube kanále vydala nové video přímo ze hry.

Jde konkrétně o záběr, který už jsme mohli vidět dříve. Tentokrát ale pochází přímo z PC verze a běží v krasném 4K rozlišení. A samozřejmě na 60fps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama