Hráči si stěžují, že PC verze No Man's Sky běží naprosto příšerně
Novinka Hráči si stěžují, že PC verze No Man's Sky běží naprosto příšerně

Hráči si stěžují, že PC verze No Man's Sky běží naprosto příšerně

Jan Kalný

Jan Kalný

197

Snímky za sekundu padají i k deseti, a to při pohledu na kámen nebo vlastně kamkoliv. Někomu se hra ani nespustí.

Reklama

Museli byste žít snad v jeskyni, abyste o No Man's Sky nic neslyšeli. Hype kolem téhle hry byl jedním slovem obrovský a právě díky tomu koupi téhle hry podlehly tisíce, desetitisíce a pravděpodobně i statisíce hráčů. Zatímco na PS4 běží hra jakž takž přijatelně, i když se svou značnou dávkou problémů, na počítačích jde o katastrofu, která by se podle mnohých mohla rovnat i debaklu s Batman: Arkham Knight.

Padající snímky a pády hry? To je v případě PC verze No Man's Sky běžná rutina pro řadu hráčů. Třeba na Steamu (případně i GOGu) si můžete v době psaní novinky přečíst přes devět tisíc stěžujících si recenzí a nespočet podobných ohlasů na fórech. Zatím můžeme jen čekat na nějaké patche, jestli alespoň částečně tyto problémy opraví. Do té doby je pro spoustu lidí celá hra naprosto nehratelná.

Na oficiálních stránkách hry se můžete podívat na několik rad, jak zvýšit snímky za sekundu, ale nezdá se, že by to někomu zvlášť pomáhalo. Mezi další problémy pak patří například hrozné ovládání lodi na klávesnici a myši nebo pop-in detailů na planetách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama