LittleBigPlanet 2 představuje Teacher Pack
LittleBigPlanet Novinka LittleBigPlanet 2 představuje Teacher Pack

LittleBigPlanet 2 představuje Teacher Pack

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Ne, není to vtip. Sony doufá, že v současných školách využijí konzoli PS3 a fyziku titulu LittleBigPlanet k učitelským potřebám.

Reklama

A proto jde do světa DLC s názvem Teacher Pack, jenž nabídne levely vytvořené s ohledem na moderní učivo, a také demonstraci pro učitele. Žáci pak budou procházet nabízené úrovně s pomocí PS Move a „učit se po cestě“.

„Balíček se bude hodit pro monitorování a vytváření zájmu o rozvoj herního průmyslu a vývoje,“ řekl Ray Maquire ze SCEE. Balíček by měl dorazit na začátku léta, nejspíše v květnu.

Tím to ale nekončí. Sony dle všeho dává učitelům lekce, jak mohou využít PS Move v matematice a geometrii, jelikož dokáže ovladač sledovat trajektorie, rychlost a pohyb objektů. To vše je součástí projektu, ve kterém se Sony snaží procpat konzole do škol.

„Konzole nejsou jen na hraní, jsou to sofistikovaná mediální zařízení,“ dodal Maquire. „Není jediného důvodu, proč bychom nemohli rozšířit klasické učení podobným způsobem.“

Dnešní mládež to má s učením tak jednoduché. A nikdo neříká, že nemůžeme o přestávce žachnout do konzole Killzone 3, když se nikdo nekouká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama