Tajemný artwork, nové dobrodružství s Larou Croft?
Tomb Raider Novinka Tajemný artwork, nové dobrodružství s Larou Croft?

Tajemný artwork, nové dobrodružství s Larou Croft?

Michal Burian

Michal Burian

4

Nejprve tu byly artworky z neoznámeného post-apokalyptického projektu Downfal, pak první střípky o novém Tomb Raider a teď záhadný artwork zachycující ztroskotání s nápisem "Survivor is Born". Jde opravdu o nové dobrodružství archeoložky Lary Croft? + detaily a uniklé informace o hře.

Reklama

Prosincové číslo prestižního papírového magazínu Game Informer má odhalit dosud neoznámený projekt, na který láká prostřednictvím artworku. Podle všeho jde o nový díl Tomb Raider, jenž se bude odehrávat na tajemném a vzdáleném ostrově u japonských břehů, kde Lara ztroskotala.

Nasvědčuje tomu nejen artwork zachycující ztroskotání s nápisem "Survivor is Born", ale také internetové stránky, které odhalí hru 6. prosince aktuálního kalendářního roku.

Minulý rok unikly informace o dalším dobrodružství Lary Croft a letos v červnu následovaly artworky z post-apokalyptického projektu nesoucí název Downfall. Jde o nový díl ze série Tomb Raider? To necháme na vás, no posuďte:

Nové dobrodružství Lary Croft by mělo být restartem série, Lara bude mladá a nezkušená. Její významné výzkumné plavidlo zničí náhlá bouře, hlavní hrdinka se ocitne na tajemném a vzdáleném ostrově u japonských břehů. Na ostrově jsou náznaky, že tu někdo žije nebo spíš žil, protože je podivně opuštěn... Nepříjemný pocit nezpůsobuje pouze pusto, ale také podivné zvuky linoucí se ze stínů.

Pouze její odhodlání, vnitřní síla a vynalézavost ji mohou pomoci. Lara musí překonat kruté výzvy a nemilosrdnou cestu, která ji zavede do obrovské ostrovní divočiny a hluboko do stísněné a hrozivé podzemní hrobky. A právě ta odhaluje nepříjemnou a záhadnou minulost celého ostrova. Lara se bude chtě nechtě muset rychle přizpůsobit a využít každičké šance, aby mohla přežít a uniknout smrtícím dravcům, kteří sledují každý její pohyb. Připravte se na zrádná setkání, brutální boj a nejrůznější průzkumy.

Lara bude po celou dobu ve velkém nebezpečí. Bude se muset skrývat v džungli, sledovat a využít každé příležitosti k zabití tajemných nepřítel, kteří ji budou lovit. Při útoku zažijete opravdovou brutalitu a tělesný boj jeden na jednoho zblízka. Využívat budete muset nejrůznější strategie a speciálních zbraní. Pro získání výhody v boji budete muset naleznout celou řadu nejrůznějších zbraní, včetně mačety a loveckých zbraní v podobě luku.

Rychle si budete muset zvyknout na nové prostředí a hledat cesty, o kterých nebudete ze začátku ani vědět. Použijte lano, abyste se dostali přes propast, nebo mačetu k prosekání se džunglí.

Záhadný a tajemný ostrov u japonských břehů nabídne rozmanitý multi-region. Jde o takzvané otevřené hřiště, po němž se pohybují nejrůznější tvorové, mění se počasí a překvapí vás také nečekané přírodní události.

Když si spojíte výše zmíněné, nový artwork a neoznámený projekt Downfall, tak vám s největší pravděpodobností vyjde nový Tomb Raider, který by měl podle dosud nepotvrzených informací vyjít o Vánocích 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama