Blizzard potvrdil MMO Titan
Novinka Blizzard potvrdil MMO Titan

Blizzard potvrdil MMO Titan

Michal Burian

Michal Burian

5

Blizzard potvrdil, že pracuje na masivně multiplayerovém titulu Titan + detaily.

Reklama

Začátkem toho měsíce server MMOGameSite zveřejnil plán, z něhož jsme se dozvěděli hry, které společnost Blizzard plánuje vydat v průběhu následujících pěti let. Dokument prozradil, že na rok 2015 chystá Blizzard titul pojmenovaný Titan. Na internetu se ihned rozjely spekulace, že jde pravděpodobně o nové MMO IP.

A ty se opět potvrdily. Blizzard opravdu chystá masivně multiplayerový titul Titan, jenž potvrdil dnes i producent World of Warcraft divize, Frank Pearce, kolegům z Destructoid:

"Titan je naše další generace MMO, o kterém prozatím nechceme moc mluvit, chceme do vývoje zapojit víc talentovaných lidí z herního průmyslu."

Titan je pouze pracovní název pro nové MMO, které nebude mít nic společného s World of Warcraft, což začátkem tohoto roku potvrdil Mike Morhaime: "Pracujeme na druhé MMO hře. Přemýšlíme o ní jako o příští generaci MMO her, není to pokračování WoWka, chceme udělat něco trochu jiného. Nesnažíme se nahradit World of Warcraft. Myslíme si, že WoW může pokračovat a pomoci nám ve spolufinancování našeho nového MMO."

Kolegové z VG247 později dodali, že odhalení hry můžeme očekávat nejdříve v roce 2012, Blizzard si hold potrpí na načasování.

Je jisté, že Blizzard v současné době nebude o MMO Titan mluvit, chystá totiž Diablo III, podle tajného dokumentu i pro konzole, PC verze by se měla objevit na pultech obchodů koncem roku 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama