Bulletstorm je zábavná střílečka, vzkazuje Bleszinski
Bulletstorm Novinka Bulletstorm je zábavná střílečka, vzkazuje Bleszinski

Bulletstorm je zábavná střílečka, vzkazuje Bleszinski

Michal Burian

Michal Burian

8

Cliff Bleszinski z Epic Games se v nejnovějším rozhovoru rozpovídal o nadcházející střílečce Bulletstorm + hráčské nastavení cenzury.

Reklama

Podle jeho slov se jedná o největší výzvu, které studio People Can Fly kdy čelilo. Tým totiž bedlivě sledoval konkurenční tituly a došel k závěru, že všechny jsou moc vážné. I proto se vydali jiným směrem; chtějí nabídnout především zábavu.

"Největší výzvou při vytvoření nové IP byl pro nás fakt, že chceme vytvořit zábavnou hru, něco u čeho se hráči zasmějí a budou si zážitek dlouho pamatovat, avšak nesmí to být přes hranici," nechal se slyšet Cliff Bleszinski, a dodal: "Bulletstorm je zábavný titul s řadou nevhodných dialogů, zbraní a možností."

Závěrem nás vývojář ujistil, že Bulletstorm si budou moci hráči i cenzurovat, a to prostřednictvím nastavení. Půjdou smazat nevhodné dialogy, stejně jako titulky. Regulovat si budete moci také množství krve, které bude z nepřátel stříkat.

Bulletstorm vyjde v Evropě 22. února nadcházejícího roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Více se dočtete v našem nedávném preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama