Homefront pořádá invazi na Google
Homefront Novinka Homefront pořádá invazi na Google

Homefront pořádá invazi na Google

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Těšíte se na Battlefield 3? A co takhle Homefront? Pak jste možná již narazili na vtipnou reklamu při vyhledávání v Googlu.

Reklama

V poslední době se detailů a informací ze třetího pokračování válečné FPS Battlefield sypou doslova mraky, tudíž není divu, že se jedná o jeden z hojně vyhledávaných výrazů. Pokud jste ve vyhledávači Google v posledních dnech hledali cokoliv s klíčovým slovem „battlefield 3“, možná přitáhla vaší pozornost menší reklamka.

„Líbí se vám Battlefield?“ ptá se vás text. „Jste připraveni na nejočekávanější FPS roku 2011? Homefront pro PC, PS3 a Xbox360!“

Je zajímavé, že se reklama zaměřuje především na Battlefield 3 a na klíčové výrazy dalších neméně vyhledávaných jmen jako Bulletstorm, Killzone 3, Crysis 2 či Call of Duty nereaguje. Není to ale poprvé. Již z dřívějška se o podobné vylomeniny snažily EA a Activision či nedávno Killzone 3, jejíž reklamní videa se objevovala na YouTube při hledání klíčových slov jako Call of Duty, Black Ops, Bulletstorm, Crysis a Homefront.

Je vtipné pozorovat, čeho všeho jsou společnosti pro prodej svých výrobků schopny. Na druhou stranu ale Homefront opravdu nemusí dopadnout špatně, takže jim to prozatím nemáme za zlé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama