L.A. Noire se dostalo filmového uznání
Novinka L.A. Noire se dostalo filmového uznání

L.A. Noire se dostalo filmového uznání

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Dílo studia Team Bondi pod záštitou Rockstaru je první v historii herního průmyslu, jež bylo vybráno na oficiální událost Tribeca Film Festival 2011.

Reklama

Titul se tak na festivalu, který se koná 1.května letošního roku v New Yorku, objeví jako „vybraný host“ z jiného multimediálního odvětví. „Jsme potěšeni, že můžeme vzdát L.A. Noire poctu tímto způsobem,“ vyjádřil se k situaci Sam Houser, zakladatel Rockstaru. „Je to opravdová pocta a další krok pro herní odvětví.“

To ale není vše. Rockstar také 25.dubna ukáže exkluzivní preview hry jakožto součást série Tribeca Talks. Prezentace bude zahrnovat živou interaktivní ukázku jednoho z případů ze hry a rozhovor s tvůrci o technologických vymoženostech a novém pohledu na interaktivní zábavu. To vše pod vedením moderátora Geoffa Gilmora.

„To, co Rockstar s Team Bondi dokázali je přelomové,“ dodává Gilmore. „Je to výtvor nového příběhového stylu, který je z části hrou a z části filmem. A také úplně nový svět zážitku a interaktivní zábavy.“

L.A. Noire vychází v květnu letošního roku na PS3 a Xbox360 a my se mu budeme věnovat měrou vrchovatou. Nezapomeňte na naši sbírku nejnovějších tapet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama