Výroky ex-testera Diabla III jsou vtipem?
Diablo Novinka Výroky ex-testera Diabla III jsou vtipem?

Výroky ex-testera Diabla III jsou vtipem?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

22

Na fórech se objevil podivný chlapík, který se vydává za bývalého testera u Blizzardu a odkrývá informace o chystaném třetím dílu série Diablo. Nebo ne?

Reklama

Jak ale přichází nové informace, stále více lidí začíná tušit, že se jedná o nějaký vtip. O jeho brebtání jsme psali na Zingu před chvíli a uvolněné informace rozhodně důvěru nevzbuzovaly. Je tu však pár příčin, kvůli kterým se nejspíše jedná o výmysl. Za prvé, veškeré vypsané informace jsou ze 98% již známé, případně trochu pozměněné. Za druhé, mnohé detaily slouží pouze protikladem dříve uvolněným záběrům či informacím od Blizzardu. Za třetí je žalostný příběh o propuštěném testerovi až moc chabý na to, aby mu kdokoliv uvěřil. A nakonec to jednoduše vypadá jako apríl.

Někdo, kdo měl možnost hrát celou nebo alespoň větší část hry by rozhodně měl mít více neznámých informací a tajných detailů, než tomu bylo zde. Každý respektovaný fanoušek série by mohl napsat mnohem přesvědčivější lež za pár minut, tudíž nemáme žádné důvody věřit žvatlání někoho, kdo se chce zviditelnit na internetu. Buďme klidní a počkejme si na oficiální informace z důvěryhodných zdrojů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama