Vývoj válečníka Sithů ve Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Vývoj válečníka Sithů ve Star Wars: The Old Republic

Vývoj válečníka Sithů ve Star Wars: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Stejně jako v případě rytíře Jedi, i Sithský válečník se dočkal videa, v němž můžeme vidět možnosti jeho temného vývoje.

Reklama

Pokud jste rozhodnuti, že v napjatě očekávané onlinovce popadnete světelný meč s rudou čepelí a vydáte se cestou Temné strany Síly, ve videu můžete snadno sledovat, jak asi bude probíhat váš vývoj.

Světelný meč samozřejmě nedostanete hned na začátku hry, proto musíte chvíli řádit s převážně cvičnou zbraní. Nicméně, stačí trocha levelování a nabírání zkušeností, a rudě žhnoucí nástroj zla máte hned k dispozici. Poté už jenom stačí zvolit specializaci. A to buď Maraudera, nebo Juggernauta.

První jmenovaný se soustředí hlavně na rychlejší styl boje, nosí lehčí zbroj a navíc často vládne hned dvojicí světelných mečů. Juggernaut je oproti tomu klasický tank, kdy v rambo stylu řádíte jak pominutí a mimo jiné se snažíte bránit vaše spolubojovníky.

Tak, koho zlákalo vábení Temné strany? Každopádně, Star Wars: The Old Republic můžeme očekávat do konce letošního roku, a to pouze pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama