Nové CoD bude mít nevídaný multiplayer
Call of Duty Novinka Nové CoD bude mít nevídaný multiplayer

Nové CoD bude mít nevídaný multiplayer

Michal Maliarov

Michal Maliarov

32

Activision se chvástá, že bude mít letošní díl Call of Duty neopakovatelné online univerzum.

Reklama

Dle poslední konference investorů má chystané CoD nasadit nový standard online FPS akcím. „Kreativní genialita a velikost hry, kterou bude následovat nesrovnatelný online komponent, postaví novou laťku pro tento žánr a nabídne hráčům novou úroveň zážitku, spojení s přáteli, komunikace a samozřejmě epické akce,“ řekl Eric Hirshberg z Activision.

Do detailů bohužel Eric nezaběhl a slíbil úplné odhalení v nadcházejících týdnech. Podělil se ale o informace týkající se projektu studia Beachhead. „Nedávno jsem vám řekl, že jsme sformovali nové studio, které má na starosti vývoj digitálního univerza Call of Duty série,“ dodal Eric. „Tento projekt dá hráčům balíček služeb a obsahu, který sjednotí a povzbudí komunitu jako nikdy předtím. Je ve vývoji přes dva roky a jsme natěšeni, že můžeme přinést nové zážitky naší komunitě. Některé služby budou placené, další budou zcela zdarma.“

Ještě včera jsme vás informovali o pár uniklých detailech, které jmenují chystané Call of Duty "Project Collossus" a plánují vydání na listopad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama