Zaklínač 2 pořádně provětrá vaše PC
Zaklínač Novinka Zaklínač 2 pořádně provětrá vaše PC

Zaklínač 2 pořádně provětrá vaše PC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

45

Mysleli jste si, že bude Geralt bodovat jen po stránce příběhu? Pak vězte, že se jedná o pěkného kolosa i z hlediska grafiky.

Reklama

Zaklínač 2 vyšel včera a fanoušci začínají pomalu rozbalovat své sběratelské edice. Po instalaci na vás vybafne nastavení, kde si každý dá záležet především v položce audiovizuálu. Server PC Gamers Hardware si pro nás připravil pěkný test, ve kterém je jasně vidět, jaké železo je nutné pro plynulý chod.

Samotné nastavení sebou představuje čtyři základní možnosti – nízké, střední, vysoké a ultra. Podstatně zajímavější je ale položka Supersampling, která kompletně odstraňuje anti-aliasing a v zásadě celou scénu neuvěřitelně zaostřuje. Jazyk si ale zase rychle spolkněte, tato frajeřinka vás totiž vyjde na pořádný výkon. Při jeho zapnutí totiž spadne rychlost snímků o více jak polovinu, tudíž musíte mít pro jeho plynulý provoz opravdu nadpozemský stroj. Na druhou stranu můžete níže vidět rozdíl mezi obrázky se zapnutým a vypnutým Supersamplingem, který je opravdu markantní (všimněte si především ostrosti všech textur při jeho zapnutí).

Zleva zapnutý Supersampling, vpravo vypnutý.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama