Call of Duty: Elite bude přístupnější
Call of Duty Novinka Call of Duty: Elite bude přístupnější

Call of Duty: Elite bude přístupnější

Michal Burian

Michal Burian

2

Beachhead a Activision se shodují na cíli služby Call of Duty: Elite. Chtějí, aby zaujmula i hráče mimo hardcore dav.

Reklama

"Elite má komponenty, které si oblíbí nejen milovníci tradičních hardcore věcí, jako je intenzita nebo opravdu, ale opravdu detailní statistiky," řekl pro MCV Chacko Sonny ze studia Beachhead.

"Skupinová funkce je velmi snadná, jde o snadný způsob jak najít další lidi, kteří by s vámi mohli hrát. Což je jeden z hlavních důvodů, proč hráči stále hrají Call of Duty – chtějí hrát s kamarády."

Call of Duty: Elite bude rovněž podporovat nejen sportovní, ale také přátelské soutěže na všech úrovních dovednosti, jakožto i trénink. Opomenout nemůžeme ani podporu pro začínající hráče.

"Už máme masové publikum, takže jediné co potřebujeme je vytvořit něco, co zaujme celé spektrum hráčů."

"Dřív si každý myslel, že Call of Duty hrají hráči od 16 do 35 let. Dřív to možná platilo, ale to bylo před pár lety. Teď máme 30 milionů hráčů po celém světě, realita na rozmanitost v Call of Duty je ohromující," dodal Jamie Berger, viceprezident digitálního oddělení společnosti Activision.

Tvůrci dále prozradili, že Elite má více než 2 milionů přihlášených hráčů pro betatestování, které proběhne 14. července aktuálního kalendářního roku. Služba Elite se spustí zároveň s vydáním Modern Warfare 3, tedy 8. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama