Rockstar se zaměří na menší a levnější DLC
GTA 5 Novinka Rockstar se zaměří na menší a levnější DLC

Rockstar se zaměří na menší a levnější DLC

Michal Burian

Michal Burian

7

Tvůrci GTA, Max Payne 3 či L.A. Noire se v budoucnu zaměří na menší a levnější dodatečný obsah pro své hry.

Reklama

Rockstar Games, stejně jako zbytek herního průmyslu, zkoumá dodatečný obsah a snaží se pochopit co je pro hráče nejlepší. Podle jejich slov byly datadisky pro Grand Theft Auto IV příliš velké a drahé.

"Možná, že 10 dolarů je mnohem vzrušující cena," přiznal Dan Houser, spoluzakladatel Rockstaru.

"Myslím, že dvě epizody pro GTA 4 (The Lost and Damned a The Ballad of Gay Tony) z tvůrčího pohledu byly naprosto fantastické. Jsme velmi, velmi, velmi hrdí."

A co můžeme očekávat u Max Payne 3? Dan Houser připustil, že se DLC určitě dočkáme, ale prozatím neví, co v dodatečném obsahu hráčům nabídnout. O tom prý budou rozhodovat v následujících měsících.

Max Payne 3 obsáhne multiplayer, je tedy dost možné, že se dočkáme rozšíření obsahu hry více hráčů. Jisté je, že půjde o DLC, které si budete moci stáhnout. Je tedy dost možné, že půjde o podobný styl jako u westernové akce Red Dead Redemption, kdy Rockstar vydal postupně hned několik rozšiřujících balíčků, některé placené a jiné zadarmo. Což se hráčům zamlouvalo a nakonec Rockstar zveřejnil poslední DLC, kterým poděkoval komunitě.

"U DLC pro Red Dead Redemption jsme dostali dvě klíčové lekce. Zjistili jsme, že pokud chceme udržet komunitu více hráčů živou, musíme poskytnout hráčům dodatečný obsah častěji a rychleji po vydání hry," dodal Houser v rozhovoru pro Gamesutra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama