Halo 4 v čerstvých detailech
Halo Novinka Halo 4 v čerstvých detailech

Halo 4 v čerstvých detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Časopis Xbox World ve svém nejnovějším čísle odhalil některé pikantní detaily ohledně nadcházejícího dílu série Halo.

Reklama

Máme se těšit na zcela odlišný pohled na naše hlavní hrdiny. Master Chief i Cortana budou zkrátka jiní, což by mělo přinést svěží vánek do série.

Změna navíc nebude jen vizuální. Kostým Master Chiefa prošel radikální změnou, která se částečně pojí s příběhem i faktem, že byl náš hrdina dlouhou dobu ve vesmíru. Navíc Cortana bude opět v nebezpečí, tentokrát ale kvůli datumu své platnosti, které se blíží ke konci.

„Životní cyklus pro AI je sedm let. Poté se může dostat do velmi bujného stádia,“ řekl Frank O’Connor v nejnovějším rozhovoru. „Cortana se blížila této hranici již na konci třetího dílu, ale byla také jako jediná AI vystavena velkému objemu informací. Tím se rozhodně vyvinula více, než ostatní, ale to přispělo i k rychlému dosažení jejího limitu. Tolik informací totiž situaci jen zhorší.“

Příběh čtvrtého dílu, který má uvést hráče do nové trilogie, by se měl soustředit kolem misteriózní rasy, zodpovědné za tvorbu prstence Halo. Tvůrci chtějí opět vrátit do série pocit neznáma a tajemna, což rozhodně uvítáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama