Max Payne 3 bude akčňák, nikoliv schovka
Max Payne Novinka Max Payne 3 bude akčňák, nikoliv schovka

Max Payne 3 bude akčňák, nikoliv schovka

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Očekávaný návrat Maxe možná bude těžit z moderních herních mechanismů, základy mu ale zůstanou pevně u kořenů <strong>+ čerstvé screenshoty</strong>.

Reklama

Jak jste se mohli dozvědět z našeho nedávného speciálu, mimo nostalgický návrat ke klasice nabídne Max Payne 3 i spoustu vylepšení a nových prvků. Jedním z nich má být i systém krytí, který sice bude podobný tomu z Gears of War 3 či Uncharted, rozhodně se ale po hráči nebude vyžadovat.

„Chtěli jsme tuto možnost do hry přidat nikoliv proto, aby se neustále využívala, ale spíše proto, že nám přišlo divné nezahrnout systém krytí do hry, ve které jde především o střílení. Nehledě na to, že základ zůstává v bezhlavé střelbě, chtěli jsme hráčům dát více možností, což se vztahuje i na přesnější zamíření,“ nechal se slyšet Rob Nelson z Rockstaru.

„Rozhodně to není krycí střílečka, pořád je to ta adrenalinová zábava z předchozích dílů. Umělá inteligence má totiž mnoho užitečných schopností a je připravena na váš příchod, ať už je to Rambo styl, nebo tichošlápek. Opravdu jsme chtěli dát vám natolik různorodý zážitek z přestřelek, jak to jen jde,“ dodal Nelson.

Rockstar dnes odhalil i pár čerstvých obrázků zbraní, kde nechybí např. G6 Commando, micro Uzi či klasika v podobě pistole 1911.

Max Payne 3 se připravuje na PC, PS3 a Xbox360 a vyjde v březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama