Článek 6008849
Novinka Článek 6008849

Článek 6008849

Michal Maliarov

Michal Maliarov

18

BioWare se v nejnovějším rozhovoru pro PCGamer rozpovídal o chystaném pokračování série Command & Conquer a dodal, že bude věrný kořenům.

Reklama

Generals 2 mají být špičkou ve svém žánru a hodlají představit zbrusu nový styl, kterým se současné akční strategie hrají.

„Rozhodně tu vždycky budou rozdíly mezi akcí a strategií, máte ale mnohem více možností, pokud můžete stavět na zbrusu novém enginu,“ řekl Van Canegham, producent studia BioWare v přirovnání k Battlefieldu 3.

Zatímco plně zničitelné prostředí ve strategii teprve spatříme, mnohé zajímalo, proč se BioWare rozhodl vrátit právě k Generals.

„Je to odvětví, které fanoušci chtěli,“ dodal Ray Muzyka, zakladatel studia. „Je to také nejoblíbenější a nejprodávanější díl celé série, což je více než úctyhodné, pokud si vzpomenete na další díly, vydané pod pokličkou Command & Conquer.“

„Také si myslíme, že má fikce v zásobě hodně různorodosti. Tón je více syrový a realistický a možnost ovládat masivní armády a technologie blízké budoucnosti rozhodně patří mezi oblíbené zážitky.“

Vypadá to tedy, že odklon od série v podobě Red Alert 3 chystaný díl nijak neovlivní. BioWare chce zůstat věrný jménu série a nachystat pro nás nekompromisní intenzivní akci v realistických kulisách. Doufejme, že nás nezklame.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama