Pro Skater HD bez původního soundtracku
Novinka Pro Skater HD bez původního soundtracku

Pro Skater HD bez původního soundtracku

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Jednou z nejlepších součástí původních dvou dílů Tony Hawka byl rozhodně soundtrack. Zatím to ale nevypadá, že by se kompilace vracela.

Reklama

Skvělý soundtrack z původních her se podle komunitního manažera Activision, Dana Amricha, nejspíše nevrátí, a to z jednoho prostého důvodu.

„Tak zaprvé, původní soundtrack z jaké hry?“ napsal Amrich na svém blogu. „Tony Hawk: Pro Skater HD není přímým remakem ani předělávkou předchozích dílů. Jedná se o zbrusu novou hru, která používá herní mechanismy a mapy z obou původních dílů.“

„Za druhé, licencování hudby je jednorázová záležitost. Skladby z původních dvou dílů byly licencovány pouze pro ně a pro specifické platformy v té době. Jakékoliv verze her vytvořené poté potřebují dohodu zbrusu novou. To je také důvod, proč ne všechny skladby z předchozích dílů Guitar Hero jdou importovat do těch novějších. Dohoda je dohoda a každá změna znamená novou.“

S návratem oficiálního soundtracku to tedy vypadá velmi bledě, a i když fanoušci mohou podávat žádosti na Facebookové stránce, je velmi malá šance, že Activision obnoví licenci. Přinejhorším si během hraní budeme pouštět svůj vlastní přehrávač, no ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama