LEGO Minecraft oficiálně představen
Minecraft Novinka LEGO Minecraft oficiálně představen

LEGO Minecraft oficiálně představen

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Pokud napjatě očekáváte Minecraft v podání legendární stavebnice, dočkali jste se. LEGO Minecraft bylo právě oznámeno, včetně několika fotografií.

Reklama

Minecraft z Lega vypadá vážně k světu. Zatím byla předvedena sada s názvem LEGO Minecraft Micro World, která v první řadě obsahuje velké množství kostek, z nichž si můžete postavit prakticky cokoliv. Nechybí dílky pro trávu, skály, nějaké to obydlí, stromy, vodu a lávu, stejně tak je bez problému možné stavět složité dungeony.

Přítomna je i dvojice postav, a to Steve a ikonický Creeper. Ani jeden se však nedočkal ztvárnění v podobě klasických LEGO figurek, oba jsou taktéž z klasických kostek. Creeper je sice pochopitelný, ale Steva jako hráčskou postavu bychom si snadno představili i jako klasickou figurku. Bez rukou vypadá prostě divně.

LEGO Minecraft by měl vyjít někdy v průběhu léta, je ale otázka, jestli se vůbec dostane i do ČR. Každopádně, pro leckoho může jít o skvělý sběratelský kousek, takže doslova kostičkovaný Minecraft vítáme. Jen tak mimochodem, pokud vám náhodou ve sklepě straší zásoby kostek z vašeho dětství, a chtěli byste si na téma Minecraftu něco rovnou sestavit, mějte na paměti, že jedna kostka v Minecraftu se rovná jedné nízké kostce 1x1. To sice není ideální krychle, ale podle slov tvůrců z týmu LEGO CUUSOO to byla nejlepší možnost. Stejně tak by pro vás mohla být inspirativní i sada působivých fotografií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama