Blizzard: Neočekávejte tolik Diablo 3
Diablo 3 Novinka Blizzard: Neočekávejte tolik Diablo 3

Blizzard: Neočekávejte tolik Diablo 3

Michal Burian

Michal Burian

18

Komunitní manažér apeluje na fanoušky, aby nespekulovali a stále nepřemýšleli nad tím, jaké by Diablo 3 mohlo být.

Reklama

Z Diabla III, jedna z nejočekávanějších her roku, ne-li desetiletí, je Blizzard trochu nervózní a vyzívá hráče, aby se na hru tolik netěšili, protože se obává, aby velké nadšení nepůsobilo po vydání opačným směrem.

"Máme strach, že nebudeme schopni splnit očekávání lidí, která si sami určili," přiznal komunitní manažér Bashiok na oficiálním fóru.

"Součástí mé práce je řízení očekávání lidí, tak říkám… ehm …zastavme to," žertuje. "Přestaňte přemýšlet o tom, jak úžasná by hra mohla být. Jen si představte, že je to nový film od M. Night Shyamalana. Jistě, Sixth Sense (Šestý smysl) byl úžasný a Unbreakable (Vyvolený) měl dobré momenty, ale tohle je pokračování The Village (Vesnice) … nebo The Happening (Stalo se) … nebo Signs (Znamení) ... nebo úplně jiného filmu."

"Takže stejně jako já, snižte svá očekávaní, ale rozhodně si hru kupte, prosím, a všechno bude v pohodě," dodal Bashiok.

Vžijte se do jeho bot. Nechtěli byste být nervózní, pokud byste byli součástí velkého projektu, který lidé očekávaní deset let?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama