BioShock film opět bez režiséra
BioShock Novinka BioShock film opět bez režiséra

BioShock film opět bez režiséra

Michal Burian

Michal Burian

14

Juan Carlos Fresnadillo opustil křeslo režiséra slibovaného filmu inspirovaného utopickou sérií BioShock.

Reklama

Juan Carlos Fresnadill, producent filmů jako Vetřelci, Psicotaxi či Esposados, potvrdil IndieWire, že opustil křeslo režiséra filmu BioShock kvůli problémům s rozpočtem.

Jde o druhého producenta, který práci na BioShock filmu vzdal. Nejprve opustil projekt režisér Gore Verbinski (Piráti z Karibiku) a nyní i Fresnadillo.

"Z projektu BioShock jsem kompletně odešel a věnuji se dalším věcem. Film je prozatím pozastaven, studio a vydavatelská společnost se musí dohodnout na rozpočtu a ratingu," prozradil Fresnadillo pro IndieWire.

Pro úplnost dodejme, že film měl být natočen již v roce 2008, kdy ho měl na starost Gore Verbinski a 2K Games slibovali fanouškům hned filmovou trilogii, jež by je zavedla do podmořského světa Rapture.

Již v červenci roku 2010 se Verbinski nechal slyšet, že největší problém s BioShockem je ten, že je kombinací R-kového filmu, podvodního dobrodružství a hororu. A to je prý zatraceně drahý R-kový film.

Společně s Carlosem chtěli oříznout rozpočet, aniž by se to nějak odrazilo na kvalitě. Původní požadavky na rozpočet totiž byly neskutečně velké.

Tak uvidíme, zda se filmu vůbec někdy dočkáme… Moc nadějí tomu nedáváme, protože i Ken Levine řekl, že mu na adaptaci BioShocku moc nesejde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama