Galaktická válka pokračuje s Mass Effect 3: Resurgence Pack
Mass Effect 3 Novinka Galaktická válka pokračuje s Mass Effect 3: Resurgence Pack

Galaktická válka pokračuje s Mass Effect 3: Resurgence Pack

Michal Burian

Michal Burian

20

Zapojte se do boje o záchranu galaxie v prvním multiplayerovém obsahovém balíčku pro Mass Effect 3, který bude zdarma <strong>+ trailer a obrázek</strong>.

Reklama

DLC Mass Effect 3: Resurgence Pack, které bude k dispozici ke stažení pro majitele Mass Effect 3 zcela zdarma, přidá do její kooperativní části dvě nové mapy, nové hratelné postavy, zbraně a předměty.

Mass Effect 3: Resurgence Pack bude k dispozici ke stažení od 10. dubna na Xbox LIVE (Xbox 360) a prostřednictvím klienta portálu Origin (PC) a od 11. dubna na PlayStation Network (PlayStation 3).

Balíček Mass Effect 3: Resurgence Pack obsahuje následující

• Dvě nové mapy plné akce – Vydejte se do boje o okrajovou výspu válečné zóny Firebase Condor na jednom z palavenských měsíců a do opuštěné quarianské kolonie Firebase Hydra, postupně přestavěné na strategicky důležité energetické zařízení. Každá mapa představuje klíčovou lokalitu, jejíž ovládnutí přinese zásadní výhodu v boji proti Reaperům.

• Šest nových postav k odemknutí – Přijměte role nových postav v každé třídě: Asari Justicar Adept, Krogan Battlemaster Vanguard a postavy nových hratelných ras Batarian Soldier, Batarian Sentinel, Geth Engineer a Geth Infiltrator.

• Nové smrtící zbraně – Odrážejte vlny nepřátel pomocí odemykatelných zbraní: Striker Assault Rifle, Kishock Harpoon Gun a Geth Plasma SMG.

• Nová vylepšení – Využijte kredity k nákupu balíčků vylepšení, které zahrnují například:

- Přidání síly – Zesiluje poškození nepřátel v boji na blízko na jednu misi.

- Míření VI – Přidává poškození při zásahu hlavy na jednu misi.

- Modul – Stabilizuje zbraně při palbě v pohybu na jednu misi.

- Energetické články štítu – Zkracuje dobu k zahájení dobíjení štítů na jednu misi.

V rámci systému Mass Effect 3 Galaxy at War se úspěchy z kooperativní části pro více hráčů promítnou do hlavní kampaně pro jednoho hráče Mass Effect 3.

DLC získá každý majitel hry zdarma, podmínkou je, aby na jeho účtu do 12. dubna 2014 byla aktivovaná originální kopie Mass Effectu 3 – Origin, Xbox Live nebo PlayStation Network. Musíte vlastnit online vstupenku pro ME3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama