Tvůrci Mafie nabírají další posily
Novinka Tvůrci Mafie nabírají další posily

Tvůrci Mafie nabírají další posily

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Na oficiálním webu 2K Games se objevil nábor na 11 pozic do českého studia 2K Czech. Mezi požadavky jsou mimo jiné zmínky o iOS a sociálních hrách.

Reklama

Před pár dny, 22. června, se na oficiálním webu 2K Games objevilo 11 nových pracovních nabídek (thx mafia.czech-games.net), konkrétně Systems Designer, Lead Mission Designer, System Engineer, Tool Programmer, Game Designer, SeniorRendering Engineer, Senior Character Artist, Senior Animator, Senior 3D Environment Artist a Online Programmer. Z popisu jednotlivých pozic se přitom dá vyčíst řada zajímavostí.

V řadě případů je mezi požadavky nutnost zkušenosti jak s PC, tak i s PS3 a Xboxem 360. To nejspíš znamená, že ať už v Brně a Praze dělají na čemkoliv, jde o hru pro současnou generaci hardwaru, ne na next-gen. Nejvíc pozornosti ale určitě upoutá Game Designer, v jehož popisu je uvedena práce s konzolemi, PC, a také s iOS a sociálními hrami. Že by 2K Czech kromě klasických AAA her chystalo i něco menšího? Nebo má jít jen o nějakou doprovodnou aplikaci, jako byla Facebook hříčka Mafia II: Hit List? Toť otázka.

Základní otázka ale samozřejmě je, na čem vlastně dělají v první řadě. Třetí Mafia? Nebo nové Top Spin? Řada pozic se očividně zaměřuje na tvorbu autentických lidských postav, což by sedělo na obě série, ale na druhou stranu, Top Spin asi nepotřebuje designéra misí. Když k tomu navíc připočteme starší nabídku zmiňující hru v otevřeném světě, možná se nám začíná rýsovat potvrzení prací na další Mafii. Zatím se ale s jistotou nedá říct nic. Zvlášť když nabírání lidí na klíčové pozice většinou znamená, že daný projekt uvidíme až za hodně dlouhou dobu.

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama