Oznámeny DLC Leviathan a Firefight k Mass Effectu 3
Mass Effect 3 Novinka Oznámeny DLC Leviathan a Firefight k Mass Effectu 3

Oznámeny DLC Leviathan a Firefight k Mass Effectu 3

Michal Burian

Michal Burian

32

Tvůrčí celek BioWare na EA Showcase Summer 2012 oznámil dva dodatečné obsahy pro Mass Effect 3 <strong>+ trailer a obrázky</strong>.

Reklama

7. srpna aktuálního kalendářního roku se hráči dočkají posílení střeleckého arzenálu v podobě balíčku Firefight, který dorazí současně na všechny tři verze za 2 dolary (cca 40 Kč), respektive 160 Microsoft bodů. Obsahovat bude celkem sedm zbraní, z nichž o dvou vývojáři mluví jako o velmi silných.

O něco později, přesto však v létě, by mělo světlo světa spatřit i další singleplayerové DLC. To bylo nazvané Leviathan. Shepard v něm bude muset odhalit možná vůbec největší záhadu galaxie, a to rovnou původ Reaperů.

V příběhu balíčku se podíváte na zcela nová místa, potkáte nové postavy, zažijete temný příběh a k dispozici budete mít brokovnici AT-12 Raider a útočnou pušku M-55 Argus. DLC bude dostupné na všech verzích a stát bude 10$ (cca 210 Kč), respektive 800 Microsoft bodů.

"Hráči budou moci prozkoumávat informace o původu Reaperů (Smrťáků) jako jejich celou rasu a odhalovat záhady obklopující legendární Leviathan," dodává producent Mass Effectu 3.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama