Potvrzeno: Chystá se nový Mass Effect
Mass Effect 3 Novinka Potvrzeno: Chystá se nový Mass Effect

Potvrzeno: Chystá se nový Mass Effect

Michal Burian

Michal Burian

32

BioWare navíc připravuje další DLC s obsahem do multiplayeru i singleplayeru a novou IP.

Reklama

Po odchodu obou zakladatelů studia BioWare převládají u fanoušků obavy o budoucnosti samotného tvůrčího celku a především her jako je Mass Effect a Dragon Age. Tyto obavy se rozhodl eliminovat Aaryn Flynn, generální ředitel BioWare Edmonton a Montreal, který na oficiálním blogu tvůrčího celku zveřejnil článek s jasným úmyslem, říci hráčům, že BioWare bude ve své práci pokračovat.

Pokud sledujete sérii Mass Effect, jistě si vzpomenete, že již několikrát se vývojáři nechali slyšet, že po trilogii plánují další díl. A právě ten teď přišel na řadu, i když bez oblíbeného Sheparda.

"Výkonný producent Casey Hudson a jeho tým pracovali na trilogii Mass Effectu osm let. Jejich práce ale nekončí. Během příštích šesti měsíců vydáme další multiplayerový a singleplayerový obsah, včetně DLC Omega, jež vyjde na podzim," prozradil Flynn.

"Univerzum Mass Effectu je obrovské, Casey a jeho tým mají plány pro další velkou hru. Všichni bychom rádi od vás slyšeli nápady, kam dál máme směřovat sérii Mass Effect."

Jak si sami můžete všimnout, BioWare se snaží vyslyšet nápady a prosby samotných fanoušků Mass Effectu i Dragon Age, aby se neopakovala chyba jako v případě zakončení příběhu trilogie se Shepardem. Právě kvůli tomu dávají větší prostor fanouškům, aby se vyjádřili a řekli, jak by chtěli, aby pokračovala jejich oblíbená hra.

Kromě nového Mass Effectu a Dragon Age 3: Inquisition střádají v BioWare plány na zbrusu novou značku. U té chtějí využít novou technologii a opět předvést své schopnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama