Akční Starcraft: Ghost by jednoho dne mohl vyjít
Novinka Akční Starcraft: Ghost by jednoho dne mohl vyjít

Akční Starcraft: Ghost by jednoho dne mohl vyjít

Michal Burian

Michal Burian

6

Spin-off StarCraftu nebyl nikdy zrušen, nechal se slyšet senior designér Matthew Burger z Blizzard.

Reklama

Původně se mělo za to, že stealth střílečka z pohledu třetí osoby StarCraft: Ghost, která byla plánovaná na konzole PlayStation 2, první Xbox a GameCube, byla zrušena. Teď ale Blizzard otočil a tvrdí něco jiného.

Dustin Browder, hlavní designér real-time strategie StarCraft II, se v červnu loňského roku nechal slyšet, že nepracují na Starcraft: Ghost, což nyní potvrdil i Matthew Burger, jenž je senior designérem u Diabla 3. Burger ovšem zdůraznil, že titul nebyl nikdy zrušen.

"Hra nikdy nebyla zrušena. Je v pořadí," řekl Burger časopisu OPM. Když se ho pak tamní redaktor zeptal, zda by hra mohla nděkdy vyjít, odpověděl "Možná".

Starcraft: Ghost byl plánován jako stealth akce z pohledu třetí osoby, která se odehrává čtyři roky po událostech z datadisku Brood War. Hráčům měla nabídnout zbrusu nový herní zážitek, kde hlavní postavou měla být mladá agentka Nova, příslušnice jedné z vládnoucích rodin, která byla díky svým psionickým schopnostem poslána do výcvikového střediska pro Ghosty.

Oficiálně víme, že Blizzard v současné době pracuje na expanzích pro Diablo 3, stejně tak na jeho konzolových verzích pro PlayStation 3 a PS4. V plánu má také StarCraft 2: Legacy of the Void a MMORPG s kódovým názvem Project Titan.

Objevují se dokonce názory, že by StarCraft: Ghost mohl spatřit světlo světa za pár let na konzole PlayStation 4 a nový Xbox. Tak uvidíme, třeba se ho jednou dočkáme.

Níže ještě gameplay záběry z rozpracované verze (thx Konzolista.cz).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama