Gears of War: Judgment s novým balíčkem map
Gears of War Novinka Gears of War: Judgment s novým balíčkem map

Gears of War: Judgment s novým balíčkem map

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

V pořadí druhý multiplayerový balíček map jménem Call to Arms se příští týden objeví ke stažení pro majitele účtu Season Pass. Očekávejte tři mapy a nový mód <strong>+ screenshoty</strong>.

Reklama

V balíčku kromě tří multiplayerových map a nového módu naleznete také šest nových skinů pro brnění a zbraně či 10 dodatečných achievementů. A nyní k přesnějšímu popisu.

Terminal: Mapa, určená pro blízká setkání emzáckého druhu. Po agresivním útoku na Halvo Bay tlačili Sarančata přeživší stále blíže evakuačním zónám, kde se zhlukovali a postupně přicházeli o život. Právě zde se svedly nejkrutější boje, ve kterých lehlo popelem mnoho vojáků.

Blood Drive: Území bývalé ústřední nemocnice se velmi rychle přeměnilo na bitevní pole, pokryté množstvím mrtvol. Jednalo se o jeden z důležitých opěrných bodů, kde armáda COG udržovala Sarančata dostatečně dlouho na to, aby zbytek přeživních unikl z města.

Boneyard: Jeden z největších památníků a nyní i hřbitovů města, jehož otevřené prostranství a spousta malých úkrutů poskytlo velkou pomoc při ústupu vojenských sil před nátlakem Sarančat.

Nový mód Master at Arms: Nový exkluzivní mód ve stylu „všichni proti všem“. Cílem je zabít ostatní hráče s každou z 20 herních zbraní, vyjma granátů a ručních zbraní, což je zjevnou inspirací módu z Call of Duty. S každým killem se automaticky přesunete k další zbrani a ke konci obdržíte hodnost Master at Arms.

Nový balíček bude k dispozici 23. dubna letošního roku za cenu 1000 MS bodů pro všechny předplatitele Season Pass. Ostatní si na něj sáhnou o týden později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama