Activision slibuje kvalitnější CoD pro mobily
Call of Duty Novinka Activision slibuje kvalitnější CoD pro mobily

Activision slibuje kvalitnější CoD pro mobily

Michal Maliarov

Michal Maliarov

39

Série Call of Duty mobilní platformy dlouhou dobu obcházela stranou, vyjma několika nepříliš kvalitních portů. Vydavatel ale slibuje velké změny.

Reklama

Podíváme-li se na operační systémy Android či iOS, nalezneme pouze hrstku titulů ze série Call of Duty, které se navíc točí převážně kolem zombie módu a jedná se o nepříliš povedené porty. Ředitel globální mobilní divize, Jon Estanislao, však nedávno slíbil, že se společnost hodlá soustředit na unikátní mobilní zážitky, vytvořené exkluzivně pro mobilní platformy.

„Vezměte si hlavní prvek série Call of Duty, jeho frenetickou a epickou hratelnost. Jak to můžete přenést na mobilní zařízení, aby nestrádala kvalita? Právě to je jedna z mnoha otázek, které si nyní pokládáme a nad čím budeme pracovat,“ řekl Estanislao.

Bylo nám přislíbeno, že se značka CoD dočká na mobilních platformách velkých změn a fanoušci začnou zasahovat do dění mnohem více, než předtím. Měli bychom se tedy dočkat unikátních zážitků, které budou specificky určeny pro mobily a jejich silné stránky.

„Občas to velkým společnostem trvá trochu déle, jelikož naše DNA není tak flexibilní a je více soustředěná na určité trhy. Myslím ale, že jsme dorazili do stádia, kdy se začneme rozšiřovat do nových oblastí, včetně mobilních odvětví,“ dodal Jon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama