Představena third-person střílečka The Bureau: XCOM Declassified
Novinka Představena third-person střílečka The Bureau: XCOM Declassified

Představena third-person střílečka The Bureau: XCOM Declassified

Michal Burian

Michal Burian

12

Následovník střílečky XCOM. Na hře pracují autoři BioShock 2.

Reklama

Vydavatelství 2K Games dnes představilo The Bureau: XCOM Declassified, střílečku z pohledu třetí osoby od autorů BioShock 2. Spekulace se tak stávají skutečností a střílečka XCOM z pohledu první osoby byla nakonec přejmenovaná a hodně změněna.

Hra vyjde 20. srpna letošního roku na PC, PlayStation 3 a Xbox 360 a půjde o taktickou akci v komiksovém, humorném stylu. Vše se bude odehrávat v roce 1962, kdy Američané tlačí na Sověty během Studené války a agentura The Burn Room monitoruje aktivitu mimozemšťanů.

Zapomeňte, ale na nějaké přehnané přestřelky. Hra vychází ze značky XCOM. Očekávat tak můžete taktické boje, kdy budete muset zapojit mozek a vymýšlet strategie. Universu XCOM budou samozřejmě odpovídat také technologie, předměty, zbraně apod. K dispozici budete mít Battle Focus funkci. Ta zpomalí běh na obrazovce a umožní vám rozdat členům vašeho týmu rozkazy, potažmo je přímo ovládat, aby nedošlo k velkým ztrátám.

K tomu navazuje postupné vylepšování postav. Aby šlo opravdu o taktické manévry, budete moci jednotlivé vojáky a agenty vylepšovat. Pokud tedy o vojáka přijdete, bude vás to sakra mrzet. Počítat s ním nebudete moci v samotné hlavní příběhové kampani ani ve vedlejších misích.

Před misí budete moci rekrutovat nové vojáky a agenty. Ty ale nebudou tak zkušení jako váš ostřílený tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama