Zing briefing – EA v Portugalsku zavírá kanceláře, nové Sims, GTA V pro PC
Company of Heroes Novinka Zing briefing – EA v Portugalsku zavírá kanceláře, nové Sims, GTA V pro PC

Zing briefing – EA v Portugalsku zavírá kanceláře, nové Sims, GTA V pro PC

Michal Burian

Michal Burian

14

Nebo také Left 4 Dead 2 pro Mac, stejně tak Company of Heroes, Kojima zrušil pokračování Zone of the Enders, členové Infinity Ward na Twitteru, zeptejte se Cryteku a další.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

Bleskově

Portugalsko: Electronic Arts uzavírá své pobočky v Portugalsku k 1. červnu letošního roku. Distribuce her se to nedotkne, hry od EA budou stále v zemi vycházet.

Nové Sims: Vypadá to, že se nám během několika hodin odhalí nové The Sims. EA si zaregistrovala doménu TheSims4.com a fanstránky po celém světě tvrdí, že dnes jsou pozváni na velké oznámení týkající se série The Sims. Aby toho nebylo málo, tak ruský Twitter účet The Sims se ptal svých svěřenců, zda jsou rádi online se svými přáteli. že by The Sims 4 mělo podobnou architekturu jako SimCity?

Left 4 Dead 2: K dispozici je beta verze zombie střílečky Left 4 Dead 2 pro Linux. [homepage]

GTA V: Už i německý Amazon nabízí PC verzi Grand Theft Auto V.

Mac: Company of Heroes ve verzi pro Mac bylo aktualizované o nové módy. Verze 2.602.3 pro Campaign Edition nabízí dva nové módy pro singleplayerový skirmish - Annihilation a Control Point.

Kojima: Japonský vývojář Hideo Kojima odpískal vývoj pokračování Zone of the Enders. Zároveň se omluvil za problematickou HD verzi, která obsazovala nejrůrznější chyby. [Siliconera]

Záchranářem s helikopterou: Helicopter Simulator: Search & Rescue vychází 18. května na PC a nabídne 45 misí, které se odehrávají na ploše okolo 200 km čtvetečních. Vašim úkolem samozřejmě bude zachraňovat životy s 8 různými vrtulníky v promněnlivém počasí.

Infinity Ward: Na Twitteru můžete sledovat všechny členy Infinity Ward studia (připravují Call of Duty: Ghosts). Tvůrčí celek vytvořil speciální skupinu, aby je fanoušci měli hezky pohromadě. [Twitter]

Další Sonic: V listopadu prý vyjde nový díl ze série Sonic the Hedgehog pro PC, současné i next-gen konzole. Nechybí ani Wii U či 3DS. Tvrdí to jeden z důvěryhodných zdrojů. [VG247]

Zeptejte se Cryteku: Německé studio Crytek dává svým fanouškům možnost zeptat se jich na hlavní cíle při vytváření sci-fi střílečky Crysis 3. Napadá vás něco? Pak jim stačí poslat otázku na Facebooku. [homepage]

App Store: Mezi nejstahovanějšími hrami z App Storu najdeme Angry Birds, Fruit Ninja, Doodle Jump, Cut the Rope, Angry Birds Seasons, Words with Friends, Tiny Wings, Angry Birds Space a Plants vs Zombies.

První minuty: 31. května tohoto roku vyjde Painkiller: Hell & Damnation na PS3 a Xbox 360. Při té příležitosti si redakce VG247 připravila prvních 15 minut ze hry a záběry z tutoriálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama