Zing briefing - Jagged Alliance, Xbox One, Diablo 3 možná i na Xbox
Call of Duty: Ghosts Novinka Zing briefing - Jagged Alliance, Xbox One, Diablo 3 možná i na Xbox

Zing briefing - Jagged Alliance, Xbox One, Diablo 3 možná i na Xbox

Michal Burian

Michal Burian

8

Jagged Alliance: Flashback splnil na Kickstarteru svůj cíl, na další Fight Night si počkáme, FIFA 14 vyjde v Evropě 27. září, domény Xbox One nepatří Microsoftu, tvůrci L.A. Noire založili nové studio a další zajímavosti.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

Jagged Alliance: Flashback splnil na Kickstarteru svůj cíl, celkem získal 368,614 amerických dolarů. Dánskému indie studiu Full Control tak nic nestojí v cestě.

Na další díl ze série Fight Night si budeme muset nějaký čas počkat. EA přesouvá většinu týmů na vývoj nového UFC. Budoucí Fight Night vydavatel nevyloučil.

FIFA 14 vyjde v Evropě 27. září na PC, PS3 a Xbox 360. PlayStation 4 a Xbox One verze později.

Zaklínač 3 byl formálně oznámen na Xbox One. Pokračování fantasy RPG je plánováno na příští rok pro PC a next-gen konzole.

Square Enix se rozhodlo, že bude živě vysílat z červnové E3 na YouTube.

Z rozhovoru se šéfem studia Hello Games vyplynulo, že aktuálně pracují na next-gen titulu, avšak nejde o Joe Danger 3. Jedná se o zbrusu novou značku.

Majitelé handheldu Vita se 18. června dočkají Epic Mickey 2. Více na PS blogu.

Xbox One verze Call of Duty: Ghosts se pochlubí podporou druhé generace Kinectu. Activision tvrdí, že hra byla vytvořena tak, aby mohly být využity hlasové příkazy.

Microsoft se snaží získat domény XboxOne.com a XboxOne.net. Společnost podala stížnost u National Arbitration Forum (NAF) s nadějí, že získá obě dvě domény. Domény byly registrovány v Londýně, a to v prosinci 2011. V současné době na nich nic neběží (dříve tam byly stránky o Xboxu. Jsou ale zaplaceny do konce roku 2016. Microsoft již dřívě uspěl podobnou žalobou.

Za minulý týden se ve Velké Británii nejlépe prodávala HD předělávka Resident Evil: Revelations. Druhá byla FIFA 13, kterou následovalo Metro Last Light, Dead Island: Riptide, Donkey Kong Country Return 3D, Assassin’s Creed III, Tomb Raider, Far Cry 3 a Luigi’s Mansion.

Dva členové vývojářského týmu zodpovědného za úspěšnou detektivku L.A. Noire si v australském Sydney založili indie studio nazvané Game Studios. Zatím můžete sledovat jejich FB stránku.

Enhanced edice klasického RPG titulu Baldur's Gate 2 se pochlubí novým obsahem. Zatím mají tvůrci pro nový obsah napsáno 350 tisíc slov, které se týkají především questů a samotného scénáře pro Baldur's Gate 2 i datadisk Throne of Bhaal (ten bude součástí edice).

Mark Rein z Epic Games tvrdí, že na červnové E3 bude spousta her pro PC a mobily.

Holandský obchod začal své zákazníky lákat na Diablo 3 ve verzích pro Xbox 360 a Xbox One. Že by Blizzard chystal vedle PlayStation verzí i Xbox?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama