Vyhlášení soutěže The Last of Us
The Last of Us Novinka Vyhlášení soutěže The Last of Us

Vyhlášení soutěže The Last of Us

Redakce

Redakce

39

Kdo vyhrál figurku Joela a Ellie a novinářské balíčky s hrou?

Reklama

Před měsícem jsme si pro vás ve spolupráci se společností Sony ČR připravili soutěž, ve které jste mohli vyhrát dárky s tematickou survival thrilleru The Last of Us. Ten u nás vyšel 14. června výhradně na PS3 s českými titulky.

Figurku Joela a Ellie společně s novinářským balíčkem vyhrává Njeezy. Novinářský balíček společně s mikinou obdrží jendakroupa a Bam007 a press kit může u pošťaček vyhlížet Dancer648.

Výhercům gratulujeme a poraženým vzkazujeme, ať nezoufají, brzy pro vás budeme mít další soutěže.

Dancer648

Boj Sony a Microsoftu je zahájen,počáteční ohňostroj E3 byl odpálen.

Konzole tu máme dvoje,snad ani jedna neuteče z boje.

Microsoft Xbox One prezentoval,ale myslím že od Sony na zadek dostal.

Edward napl plachty,Aidan za volantem sedí,myslím že v té době kabát a zbraň opravdu letí.

A konečně to přijít mělo,bude představené nové dělo.

A teď co se mi na samotné konzoli líbí,třeba to že jedna část dokonce i modře svítí.

Její vzhled působí pěkně,určitě nevypadá levně.

Možná PS4 vypadá trochu tlustě,u nás v obyváku bude i tak vypadat hustě.

Již zahrané hry můžete prodat,rodiče vám za vyhazování peněz nemůžou nadat.

Pařit budu dnem i nocí,až do svých promocí.

Když dosáhne maximálního výkonu bude se chvět.

Ovšem pozor! PS4 ovládne celý svět.

Zvědavá jsem na exkluzivity různé,doufám že jejich konce nebudou hrůzné.

Super bude Killzone: stínový pád,Xbox by se ho měl bát.

Další pecka bude Infamous: Druhý synek,určitě při hraní sežeru plno topinek.

Placený multiplayer mě trochu sere,přidávám svůj obrázek kde se Xbox One a PS4 pere.

Xbox One nenosí podpatky,mnoho hráčů už ho ředí mezi odpadky.

Pro mě už je vítězka boje jasná,PS4 bude prostě úžasná.

Psaní jsem si do sytosti užila,v jednu chvíli jsem málem hlavou do zdi bušila.

Tomuto "dílu" jsem dala veškerou lásku,doufám že nemá ani jedinou vrásku.

Za sošku bych byla moc vděčná,možná by redakci přiletěla i kachna pečená.

Njeezy

Na PlayStation 4 se nelze netěšit. Ráda vzpomínám, jak jsem si sedla na gauč, vzala do ruky ovladač a poprvé zapla PS2. Bylo to v den, kdy můj starší bratr tropil někde venku hlouposti a já se doma nudila. Hraní her mě nikdy nezajímalo, ale v tento zvláštní den jsem si řekla, že to zkusím a třeba zjistím, co bráchu na hraní tolik baví. Sbírka her nebyla velká, zaujal mě ale obrázek hry se jménem Ratchet & Clank, a tak jsem disk vložila do mechaniky a pustila se do svého prvního dobrodružství.

Vydržela jsem u hry dlouhé hodiny a ani jsem si pořádně neuvědomila kolik je hodin. Z transu mě vytáhl příchod bratra, který se divil, že sedím u něj na gauči a hraju. Překvapilo mě, že nezačal nadávat a nechtěl mě vyhodit. Místo toho si ke mně sedl a pozoroval, jak hraju. Začal mi radit a já postupovala úrovněmi rozmanité plošinovky.

Další den jsem nakoukla do jeho pokoje a on hrál zrovna nějakou bojovku. Chvilku jsem se na něj dívala a potom mi řekl, ať si ji také vyzkouším. Už si bohužel nepamatuji název, ale pravděpodobně to byl nějaký Mortal Kombat. Vůbec mi to nešlo, nemohla jsem na to přijít. Jak minuty ubíhaly, já se zlepšovala a v tom okamžiku se zrodil nápad, že bychom si mohli zahrát proti sobě. Neměli jsme ale druhý ovladač. Rozhodli jsme se rozbít prasátka, i tak jsme ale neměli dost peněz. Naštěstí rodiče měli dobrou náladu a zbytek peněz nám dali. V dešti jsme se vydali přes půlku města do prodejny, abychom si koupili druhý ovladač. Promočení až na kost jsme se vrátili domů a chtěli jsme změřit své síly. I když mi bylo předem jasné, že mě bratr porazí.

A měla jsem pravdu. Bratr mačkal tlačítka jak zběsilí a vytvářel jedno kombo za druhým. Já jsem se ale nedala, chvilku ho sledovala a vždycky si našla alespoň jeden moment, kdy jsem mu oplatila jeho brutalitu. V jednom zápase jsem ho dokonce porazila.

Takhle to pokračovalo několik dní v kuse, kdy jsme zkoušeli různé hry. Jednoho dne donesl bratr domů Devil May Cry a my jsme opět měli o zábavu postaráno na několik dnů. S bratrem jsme se nikdy moc nemuseli, ale hry nás sblížili a začali jsme se normálně bavit i mimo naší skromnou hernu.

Časem jsem si dokonce za ušetřené kapesné začala kupovat vlastní hry a najednou nastal den, na který vzpomínám do dnes. Rodiče naše hraní tolerovali, byli rádi, že nás mají pod dohledem, a věděli, co si přejeme k Vánocům. I tak bylo pro nás velkým překvapením, když jsme pod vánočním stromečkem našli ve velké zabalené krabice PlayStation 3 s dvěma ovladači a hned několika hrami.

Pokračování si každý domyslí. Přes svátky nás nikdo od konzole neodtrhl. Roky ubíhaly, já nastoupila na intr a už jsme tak často nehráli. O prázdninách jsme si to ale vždy vynahradili a alespoň jednou za týden jsme si něco zahráli. I dnes, kdy už žijeme každý sám, se čas od času sejdeme a zahrajeme si společně nějakou pařbu.

Je mi jasné, že s PlayStation 4 podobné chvíle už nezažiju, ale to ani nechci. Abych vám ale odpověděla na otázku, na PS4 se těším z toho důvodu, že zažiju nová dobrodružství, prozkoumám nové světy a třeba si jednoho dne na konzoli zahraju i se svým synem nebo dcerou. Pak mohou být moje první zážitky s konzolí od Sony překonány.

Bam007

Na novou generaci už se čeká tak dlouho a tak dlouho se okecává současná grafika, že už skoro zapomínám na to hlavní, výkon. Všechny ty sociální funkce jsou asi fajn, ale moc je nevyužiju. Já si chci hrát =D Miluju sandboxovky s otevřeným světem a bude paráda moci se rozhlédnout kolem sebe. Nejen kvůli té grafice, ale všechno bude takové živější, opravdovější. Více aut v ulicích, více chodců na chodnících, více ptáčků v korunách stromů, které budou šustit a ohýbat se s větrem o závod.

4ka taky přinese novou porci emocí. Vývojáři poslední dobou sice dokazují, že PS3 ještě ještě nepatří do starýho železa. Ždímají z ní každou kapku výkonu, ale bude super vidět skutečné emoce ve tvářích postav téměř v každé hře, nejen v těch pár exkluzivitách, kde si na tom nechali tvůrci záležet.

Playstation 4 je prostě ten správný krok kupředu a třesu se nedočkavostí, až ho budu mít doma, aby majestátně zaujmul místo po mé PS3.

Jendakroupa

Váhat mezi jednou nebo druhou konzolí nové generace netřeba. PlayStation 4 dostane do vínku velkou spoustu super exkluzivit, které jsou mému srdci rozhodně blíže. Pokud mám od nové generace očekávat minimálně to, co přinesla za ty dlouhé roky PS3, máme se na co těšit. God of War, LittleBigPlanet, Uncharted, Heavy Rain, inFamous, Killzone a v neposlední řadě nedávno vydané The Last of Us jsou příslibem do budnoucna. To jsou hry, které bych nedokázal oželet. To nemohu tvrdit o Xboxu, skoro všechno, co vyšlo pro Xbox má buď svoji obdobu na PS3 nebo vyšlo všude.

Líbí se mi, že Sony drží tradici značky a reputaci konzole. Způsob jakým Microsoft mění svá rozhodnutí mně příliš neimponuje. PlayStation si drží svůj charakter. Xbox 360 jej překonal v prodejích, ale dostanete ho zadarmo i k sekačce na trávu. Xbox jde cestou masivní rodinné zábavy pro všechny věkové kategorie. Snaha nacpat podporu Kinectu, kam se jen dá, hrám neprospěje. Ze sbírání achievementů si dělá srandu každé druhé meme, sbírání trofejí má stále svoje kouzlo a důstojnost.

Kdo je na tom technicky lépe se ukáže až časem, ale já už svého vítěze mám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama