V srpnu na Xbox Live zdarma Crackdown a Dead Rising 2 pro Gold účty
Crackdown Novinka V srpnu na Xbox Live zdarma Crackdown a Dead Rising 2 pro Gold účty

V srpnu na Xbox Live zdarma Crackdown a Dead Rising 2 pro Gold účty

Michal Burian

Michal Burian

30

Rychlá střílečka a zombie rubačka. Nevlastníte ještě hry? Žádný problém, v srpnu si je budete moci zdarma stáhnout do svého Xboxu 360.

Reklama

Společnost Microsoft prostřednictvím tiskové zprávy potvrdila, že srpnová nabídka programu Games with Gold pro majitelé Zlatých účtu Xbox Live nabídne dvě nové hry. Svou sbírku digitálních her pro Xbox 360 budete moci rozšířit o střílečku Crackdown (prodává se za 249 Kč) a zombie rubačku Dead Rising 2 (prodává se za 599 Kč).

Crackdown bude dostupné od 1. do 15. srpna, zatímco Dead Rising 2 od 16. do 31. srpna. Pokud si hry stáhnete, budete je pak moci hrát kdykoliv budete chtít, a to i za předpokladů, že už nebudete mít placený Gold účet.

Larry Hryb alias Major Nelson z Microsoftu na svém blogu navíc informuje, že od 16. do 31. srpna by měl být k dispozici i Dead Rising 2: Case Zero.

Crackdown vyšlo v únoru 2007 a zavedete vás do Pacific City, městě plného zločinu a korupce. Hráč si na sebe vezme roli policisty budoucnosti, který může skákat vysoko, střílet rychle a mlátit silně. Speciální oblek vám propůjčí zvláštní schopnosti, které se postupem času zlepšují a dodávají hrdinovi větší sílu a rychlost. Bojujte s gangy, ničte nepřátelské základny a nastolte pořádek ve městě. Celá oblast je maximálně otevřena a je vám k dispozici. Užívejte svých nohou, dopravních prostředků nebo střech ve stylu parkouru. Je to jen na vás.

Dead Rising 2 je pokračování velmi povedené zombie akce Dead Rising. Uběhlo několik let od nehody, co se stala ve Wilamette, a Dead Rising 2 přebírá akci z obyčejného života Středozápadu do blyštivého světa Fortune City, nejnovějšího a největšího amerického zábavního střediska. Lidé se hrnou do Fortune z celého světa, aby unikli z reality a měli šanci pořádně vyhrát a pro některé je to soutěžit v soutěži jménem Terror is Reality.

Stejně jako miliony jiných Američanů je i bývalý národní šampion v motocrossu, Chuck Green je pohlcen novou televizní senzací Terror is Reality. Pořad uvádí Tyrone King, přičemž princip je jednoduchý: jsou tu jámy plné zombíků a je třeba jich pozabíjet víc než vás protivník a zůstat živý. Tím tak můžete získat ohromnou hlavní cenu.

Oproti tomu Case Zero je prequel hororové akce Dead Rising 2. Hrát budete za postavu Chucka Greena, jenž se snaží zachránit svojí dceru po kousnutí zombíky. Chuck musí své dceři každých 12 hodin injekcí vstříknout vakcínu Zombrex. Jejich auto, ve kterém se vakcína nachází, však ukradnou. Otec a jeho dcera tak musí uniknout z benzínové pumpy a najít auto. Na všechno mají samozřejmě jen 12 hodin.

Obrázky z Crackdown

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama