Tvůrci Borderlands pracují na dvou next-gen titulech
Brothers in Arms: Furious 4 Novinka Tvůrci Borderlands pracují na dvou next-gen titulech

Tvůrci Borderlands pracují na dvou next-gen titulech

Michal Burian

Michal Burian

3

Jde o úplně nové a originální značky. Zároveň s tím bylo oznámeno přejmenování hry Hardware: Shipbreakers.

Reklama

Studio Gearbox Software, které stojí kromě jiného za komiksovou střílečkou Borderlands, o víkendu během akce PAX oznámilo, že pracuje na dvou nových titulech pro budoucí generaci konzolí.

Minimálně na PlayStation 4 a Xbox One si tak v budoucnosti zahrajeme nějaké dvě nové hry. Jednou z nich bude pravděpodobně nová podoba Brothers in Arms. Před rokem jsme se dozvěděli, že Brothers in Arms: Furious 4 mění název, kompletně se odpoutá od universa a půjde o zbrusu novou značku tvůrčího celku.

"Náš Pokémon se vyvinul a může si dovolit být samostatný," řekl Pitchford a vysvětlil, že odpoutání od Brothers in Arms série dovolí tvůrčímu celku bez starostí vyzkoušet všechny druhy nových funkcí a nápady, na které si dříve netroufli. Sám Pitchford přirovnává akci ke komické střílečce Borderlands.

Podrobnosti budou uvolněni později, pravděpodobně se tak ale nestane na komunitní akci v Dallasu. Ta je naplánovaná již na 14. září, kde se bude Gearbox zřejmě věnovat především Borderlands 2.

Na závěr potěšíme fanoušky série Homeworld. Gearbox se totiž rozhodl poskytnout práva na značku vývojářům z Blackbird Interactive, kteří již nějaký ten pátek pracují na Hardware: Shipbreakers, což má být nástupce právě Homeworld. Nakonec půjde skutečně o pokračování, které se nově může pyšnit názvem Homeworld: Shipbreakers. Kromě toho se autoři mohou těšit i na finanční injekci od Gearboxu. Díky tomu budou moci v Blackbird vytvořit kvalitnější hru.

Připomeňme, že Homeworld: Shipbreakers se bude odehrávat před Homeworld sérii a nabídne především strategické bitvy na nehostinné planetě.

Určitě potěšující zpráva, lepší než kdyby se Gearbox pustil sám do vývoje nového Homeworld. Možná si na to za čas troufne, prozatím ale plánuje pouze HD verze již vydaných dílů Homeworld.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama