V pátek vyjde první patch pro Total War: Rome 2
Novinka V pátek vyjde první patch pro Total War: Rome 2

V pátek vyjde první patch pro Total War: Rome 2

Michal Burian

Michal Burian

30

Vývojáři z Creative Assembly rychle zareagovali na problémy a již tento pátek vydají první patch, který by měl vše podstatné opravit.

Reklama

Na základě zpětné vazby od hráčů, na Metacritic díky tomu schytává jedno špatné hodnocení za druhým, se vývojáři z Creative Assembly rozhodli rychle zareagovat a již tento pátek vydají první patch, který by měl vše podstatné opravit.

Nejde přitom o banální věci, hráči z celého světa si stěžují na různé nesmyslné pády hry, grafické problémy a podivuhodné chování umělé inteligence.

"V Creative Assembly jsme velmi spokojeni s názory na Rome 2. Stovky hráčů jsou ze hry nadšeni. Jsme si vědomi také druhé strany. U všech velkých PC her se kvůli různým hardwarovým a obecným specifikacím stává, že někteří lidé mají problémy. Neváhali jsme a pracujeme na tom, aby všichni měli ze hry ten nejlepší zážitek. Plánujeme aktualizace jednou za týden," dočteme se na oficiálním fóru.

Obsah opravného balíčku bude odhalen v pátek.

Pokud máte také nějaké problémy, například grafického rázu s nízkými texturami apod. tak se obraťte na oficiální fórum, kde vás tvůrci vyslechnou a snad i poradí. Už se tam objevují různé rady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama