Microsoft prodal přes tři miliony kusů konzole Xbox One
Novinka Microsoft prodal přes tři miliony kusů konzole Xbox One

Microsoft prodal přes tři miliony kusů konzole Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

29

Do konce loňského roku se ve 13 zemí po celém světě prodalo přes tři miliony kusů konzole Xbox One.

Reklama

Na oficiálních stránkách Xboxu se Microsoft pochlubil, že do konce loňského roku ve 13 zemí po celém světě prodal přes tři miliony kusů Xbox One.

Po uvedení do prodeje byl podle Microsoftu o konzoli velký zájem. Během vánočních svátků prý byla konzole u většiny prodejců vyprodaná. Není divu, že MS se snaží, co nejdříve dodat do skladů další kusy. A snad se brzy dostane i na další země jako jsme my a Slovensko, kde Xbox One oficiálně stále nekoupíte, a to i přesto, že vyšel v listopadu.

"Bylo neuvěřitelné vidět jak se Xbox One stal nejrychleji prodávanou konzolí v Severní Americe během vydání v listopadu. Reakce našich fanoušků je ohromující. Jsme rádi, že si hraní užíváte a máte nahrány hodiny v dostupných hrách. Ať už se proháníte ulicemi Prahy ve Forza Motorsport 5, kosíte zombíky v Dead Rising 3 nebo objevujete Colosseum v Gladiator módů Ryse: Son of Rome."

Microsoft tvrdí, že hráči pomocí Xbox One sledují televizi a využívají dostupné aplikace. V letošním roce budou tvrdě pracovat, aby byl Xbox One dostupný i v dalších zemí.

Závěrem pak připomněli hry, které letos vyjdou na Xbox One (většina bude i na další platformy. Jde o Titanfall, Watch_Dogs, Project Spark, Sunset Overdrive, Tom Clancy’s The Division, The Witcher 3: Wild Hunt, Destiny, Plants vs. Zombies: Garden Warfare nebo The Elder Scrolls Online.

"Děkujeme, rok 2013 byl pro Xbox epický."

Sony v prosinci oznámila, že za listopad prodala 2,1 milionů kusů konzole PlayStation 4. VGChartz uvádí, že PS4 má po celém světě na kontě 3,9 milionů kusů, zatímco Xbox One 2,9 milionů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama