Futuristická strategie Etherium od vývojářů Stellar Impact
Etherium Novinka Futuristická strategie Etherium od vývojářů Stellar Impact

Futuristická strategie Etherium od vývojářů Stellar Impact

Michal Burian

Michal Burian

5

Odehrávat se bude na sedmi planetách, kde budou o nadvládu nad tajemným zdrojem bojovat tři frakce za proměnlivého počasí, které bude měnit prostředí a ovlivní vaši strategii.

Reklama

Focus Home Interactive dnes představili svou novou futuristickou strategii s názvem Etherium, na které pracuje studio Tindalos Interactive (autoři Stellar Impact).

Futuristická strategie se bude točit kolem vzácného a tajemného zdroje Etherium, který se nachází jen na hrstce planet. Jednou z nich je pouštní planeta Serenade, kde budou o zdroj bojovat tři frakce: Consortium, Council a Galaad.

Hráči se ujmou role jedné ze tří hratelných frakcí, které podniknou invazi nejen na planetu Serenade, aby se zmocnili tajemného zdroje. Každý frakce má své individuální vlastnosti, silné a slabé stránky, vlastní technologie a možnosti - ovládání klimatu, špionáž a jasnozřivost.

Singleplayerová kampaň bude ve hře nelineární. Budete mít možnost se rozhodnout, jak budete postupovat. Bude jen na vás, jak budete spravovat své zdroje, rozšiřovat kolonie a postupně získávat kontrolu nad planetami se svou armádou. Těšit se prý můžeme na epické bitvy s celou řadou jednotek (od pěchoty, tanků, letadel až po metrové gigantické kolosy). Záležet bude na vědeckém výzkumu a postupném rozvoji technologického stromu, který vám umožní odemknout nové jednotky a vylepšení.

Přímý vliv na vaší strategii bude mít jedinečný a dynamický systém počasí s písečnými bouřkami, které dokážou zamíchat kartami a například pohřbít do písku základnu, kterou pak neuvidíte, nebo změnit samotný vzhled krajiny a tím otevřít nové cesty nebo zavřít ty stávající. Dohromady navštívíme sedm planet s rozmanitým prostředím a terénem, kde budeme nuceni přizpůsobit svou strategii. Čeká nás vyprahlá poušť, bažiny (tam s tanky nepočítejte), světy pokryté ledem nebo souostroví.

Samozřejmě nemůžou chybět ani on-line módy, kde se proti sobě střetnou čtyři hráči.

Etherium bude mít premiéru na jaře letošního roku pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama