Ve vývojovém reportu GTA V je zahrnuta i PC verze
GTA 5 Novinka Ve vývojovém reportu GTA V je zahrnuta i PC verze

Ve vývojovém reportu GTA V je zahrnuta i PC verze

Michal Burian

Michal Burian

98

V rozsáhlém reportu se PC verze objevuje od června 2012.

Reklama

Gangsterská akce Grand Theft Auto V pro PC dosud nebyla oficiálně oznámena a Rockstar ji nikdy nepotvrdil ani nevyloučil, což je pro fanoušky čekající na PC verzi mnohem horší, než kdyby vydavatel přímo řekl, že PC se GTA V nedočká. Naděje ale stále existuje, především pak díky nejrůznějším menším i větším důkazům. Některé jsou směšné, třeba jako videa z údajného testování.

Teď už ale máme něco zajímavého. Vývojáři během vývoje Grand Theft Auto V interně zaznamenávali nejrůznější chyby a bugy. Report byl tvořen od dubna 2009 do srpna 2013 a dokonce v něm nechybí ani zmínky o PC verzi - poprvé již v červnu 2012.

Dokument obsahuje přes 170 stránek, včetně PC verze - podpora DirectX 11 a související smog, efekty počasí, „last-gen“ a další nejrůznější chyby vztahující se na 64-bitový systém.

V protokolu je podle serveru PC Gamer zaznamenán každý report, každá chyba. Je ale zajímavé, že seznam unikl na internet. Konkrétně z Google disku, kde už není dostupný.

Rozhodně seznam neberte jako potvrzení PC verze. Je samozřejmé, že Rockstar při vývoji využíval PC a mohl na něm testovat různé vývojové fáze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama