Víkend se Zlatým členstvím Xbox Live pro každého
Xbox 360 Novinka Víkend se Zlatým členstvím Xbox Live pro každého

Víkend se Zlatým členstvím Xbox Live pro každého

Michal Burian

Michal Burian

12

O víkendu si můžete zahrát multiplayer svých oblíbených her, aniž byste museli platit za Gold účet.

Reklama

Společnost Microsoft si připravila další bezplatný víkend Gold účtu na Xbox Live. Každý si tak může zahrát multiplayer svých oblíbených her, které má doma ve sbírce, aniž byste museli platit za Zlaté členství.

O tomto víkendu opět zpřístupníme Zlaté členství Xbox Live všem majitelům Bezplatných účtů na konzoli Xbox 360. Od 13:00 v pátek 21. března až do 00:59 v pondělí 24. března si můžete užít parádní víkend plný hraní ve více hráčích, sledování videí a sportovních přenosů a zábavy s mnoha aplikacemi, ke kterým získáte přístup.

Je to ideální příležitost pro to, abyste si vyzkoušeli své oblíbené hry online a zahráli si je s přáteli. Můžete vybudovat vlastní tým snů v režimu Ultimate Team ve hře EA SPORTS FIFA 14, brázdit silnice Los Santos a Blaine County v titulu Grand Theft Auto Online nebo tvořit světy v Minecraftu pro Xbox 360. A kromě toho můžete díky Zlatému členství chatovat s přáteli rovnou během hraní!

Víkend se Zlatým členstvím Xbox Live zdarma toho však nabídne ještě víc díky exkluzivnímu přístupu k různým zábavním aplikacím. Pohodlně se usaďte a v klidu si projděte nabídku aplikací YouTube, NHL GameCenter, OneDrive, Machinima, Deezer či Dailymotion.*

Ať už dáváte přednost hraní, nebo zábavě, určitě na svém Xboxu 360 najdete teď o víkendu něco, co máte rádi. A nezapomeňte o tom říct i svým přátelům, aby nadcházející víkend nepropásli! Další podrobnosti najdete na této stránce: www.xbox.com/cs-cz/live/free-live-weekend

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama