Grand Theft Auto V oficiálně oznámeno pro PC, PlayStation 4 a Xbox One
GTA 5 Novinka Grand Theft Auto V oficiálně oznámeno pro PC, PlayStation 4 a Xbox One

Grand Theft Auto V oficiálně oznámeno pro PC, PlayStation 4 a Xbox One

Martin Cvrček

Martin Cvrček

260

Konec dohadům a spekulacím, GTA V vyjde nejen na PC, ale i na PS4 a Xbox One, a to letos na podzim. PC verze se opět pochlubí video editorem.

Reklama

Nezbývá než prohlásit: My vám to říkali. Veleúspěšné Grand Theft Auto V skutečně zamíří na PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One, a to během letošního podzimu.

Rockstar v oznámení tvrdí, že se nové verze GTA V pochlubí lepší grafikou a technickým vylepšením. Samozřejmostí je lepší dohlednost, kvalitnější textury, větší hustota dopravy a lepší rozlišení. Očekávat můžeme i další technický pokrok, třeba v oblasti modelu poškození nebo počasí.

Na PC a nové konzle pochopitelně zavítá i Grand Theft Auto Online, které bude obsahovat vše, co dosud vyšlo ve verzích pro PS3 a Xbox 360 a to co teprve vyjde. Jde zejména o vozidla, zbraně, Jobs a možnosti úpravy vaší postavy. Pokud jste už navíc rozehráli GTA Online na PS3 nebo Xboxu 360, dostanete možnost vaší postavu převést do jakékoliv z nově oznámených verzí.

A pokud jde o speciality PC verze, zatím je potvrzená přítomnost video editoru, který debutoval v GTA IV. Pravděpodobně se ale dočkáme i dalších klasických featur, třeba vlastní rádio stanice. Hlavní ale je, aby si tvůrci dali pořádně záležet na optimalizaci.

Na další informace si budeme muset počkat, ale i tak tohle oznámení určitě uspokojí nejednoho příznivce série GTA a utne všechny ty optimistické i pesimistické dohady. Na závěr se můžete podívat i na nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama