Vypnuty servery Age of Empires Online
Age of Empires Online Novinka Vypnuty servery Age of Empires Online

Vypnuty servery Age of Empires Online

Michal Burian

Michal Burian

9

Dnes v jednu hodinu ráno byly vypnuty servery online real-time strategie Age of Empires Online.

Reklama

Včera jsme vás v Herním expressu informovali o konci Age of Empires Online. Online spin-off kdysi slavné real-time strategie skončil dnes v jednu hodinu ráno našeho času. Proč se Microsoft rozhodl vypnout servery, není známo. S největší pravděpodobností se tak stalo z důvodu malé popularity.

Ze statistik zjistíme, že dohromady bylo odehráno 524,247,423 singleplayerových questů a 13,792,410 multiplayerových questů. Dále přes 2 miliony zápasů v arénách a hráči nasbírali 2,25 miliard Empire Points.

,,Bylo mi potěšením a ctí sloužit vám všem. Děkuji vám za čas, který jste strávili s námi, prozkoumali všechny světy a podrobovali je pro slávu své aliance a vaší říše," rozloučil se s hráči komunitní koordinátor Garmon Bozia.

Hra Age of Empires Online vyšla původně v srpnu 2011 s dvěma civilizacemi: Řekové a Egypťané. Během tří let se v online světě objevily civilizace Peršanů, Keltů nebo Babyloňanů. Navíc nechyběly nové herní módy.

V lednu 2013 Microsoft oznámil, že Age of Empires Online vstoupilo do ,,support phase". To znamenalo, že už nebude vycházet žádný nový obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama