BioWare prozradili své nápady s remakem Mass Effect Trilogy
Mass Effect Novinka BioWare prozradili své nápady s remakem Mass Effect Trilogy

BioWare prozradili své nápady s remakem Mass Effect Trilogy

Michal Burian

Michal Burian

10

Next-gen remake trilogie zatím nebyl oficiálně potvrzen, BioWare ale nahlas přemýšlí o nápadech.

Reklama

Senior manažer BioWare Edmonton nahlas přemýšlí o předělaných verzích trilogie Mass Effect pro novou generaci konzolí. S fanoušky se podělil o své nápady.

Generální manažer Aaryn Flynn napsal na fórum NeoGAF, že remake Mass Effect trilogie by měl běžet v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu, obsahovat má high-res textury (zejména pak první díl), vylepšené shadery a všechny dodatečné balíčky.

Další důležitým aspektem má být nepřerušovaný zážitek, což znamená, že by hraní plynule pokračovalo z jednoho dílu do druhého a hráči by nebyli nuceni importovat uložené pozice a celkově ztrácet čas v menu. S tím souvisí i dodatečné balíčky, které mají být zakomponovány přímo do hry, jejich obsah vám má být nabídnut v určitých fázích hry.

Pokud by trilogie Mass Effectu vznikla pro PlayStation 4 a Xbox One, nápady Flynna zatím nemáme brát jako potvrzení, tak fanoušky hodně zajímá, zda BioWare neupraví bojové mechaniky prvního dílu tak aby byly podobné s Mass Effect 3.

„Za prvé, bylo by to zatraceně hodně práce. Za druhé, nechceme být obviňováni, že kazíme zážitek prvního dílu,“ odpověděl Flynn. Tím naznačil, že by se do úpravy soubojů nejspíš nepustili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama