Total War: Attila demonstruje historickou bitvu
Total War: Attila Novinka Total War: Attila demonstruje historickou bitvu

Total War: Attila demonstruje historickou bitvu

Michal Burian

Michal Burian

Bitva na Katalaunských polích.

Reklama

Creative Assembly ve svém pořadu Rally Point demonstrují jednu z devíti historických bitev, které budou ve strategii Total War: Attila. Jde o bitvu na Katalaunských polích. Boj se uskutečnil 20. června 451 odpoledne a trval až do noci. Podle odhadů se střetly armády čítající asi 20 000 Římanů doplněných 10 000 Vizigóty, Alany, Franky na jedné straně a více než 60 000 Hunů a Attilových spojenců na druhé straně.

Bitva se odehrávala v nepřehledné a rozsáhlé krajině, přičemž boje měly charakter mnoha jednotlivých střetů, během nichž kromě mnoha jiných padl vizigótský král Theodorich I. Za jeho nástupce byl bezprostředně po bitvě jmenován jeho syn Thorismund.

Pokud se chcete dostat přímo k bitvě, přeskočte ve videu na 6:30. Uvidíte Katalaunská pole a některé z nových jednotek, včetně lukostřelců na koních. A co teprve rychlé nastavení skupinové formace.

Total War: Attila vyjde 17. února letošního roku na PC s českými titulky. Nemáte hru ještě předobjednanou? V našem obchodě GameExpres.cz ji koupíte za 1199 Kč i s bonusovým DLC Vikingští předkové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama