Remake Gears of War se začíná rýsovat
Gears of War Novinka Remake Gears of War se začíná rýsovat

Remake Gears of War se začíná rýsovat

Michal Burian

Michal Burian

4

Nepůjde ale o Marcus Fenix Collection, dočkáme se pouze vylepšeného prvního dílu na Xbox One.

Reklama

7. listopadu 2016 to bude neuvěřitelných 10 let od vydání prvního dílu Gears of War. Není tak divu, že se vehementně spekuluje nad možným remakem celé trilogie.

Kolekce Marcuse Fenixe s trojicí nebo čtveřicí dílů (když budeme počítat Gears of War: Judgment) by byla jistě lákavá, ale podle nových informací se ji nedočkáme. Místo toho má Microsoft potají připravovat remake prvního Gears of War pro Xbox One.

Vývoj vylepšeného Gears of War má mít na starost britské studio Splash Damage, které hráči znají především díky Wolfenstein: Enemy Territory, Enemy Territory: Quake Wars a Brink. Tvůrčí celek se podílel ale také na multiplayeru Doom 3 nebo na vývoji Batman: Arkham Origins. GoW mají potvrzovat i nabídky studia na nové pozice. Ty píšou o práci na velmi dobře známém a velmi oblíbeném AAA titulu pro další generaci konzolí.

Remake prvního Gears of War potvrdil serveru Polygon tajemný zdroj, což o necelou hodinu později potvrdilo i Kotaku. Navíc s testováním se mělo začít již včera ráno (pro pozvané hráče vlastnící Xbox One) a podle informací obsahuje test vývojovou verzi multiplayeru s následujícími módy: Team Deathmatch; King of the Hill; 1 Life 1V1 Shotgun TDM; 1v1 Sudden Death Gnashers Only; 4v4 TDM Single Round; a 4v4 KOTH Single Round.

Pokud vás zajímá frekvence snímků za sekundu, tak ta má být 60fps.

Téměř s jistotou tak lze říci, že se skutečně v blízké budoucnosti dočkáme remaku Gears of War. Zbývá pouze oficiální oznámení od Microsoftu, které by mohlo přijít v nadcházejících dnech/týdnech, případně v polovině června na E3 v Los Angeles. Otázkou je, zda opravdu půjde pouze o předělávku prvního dílu nebo se dočkáme celé série.

Remake by navíc skvěle vyplnit mezeru při čekání na zbrusu nový díl, na kterém pracuje Black Tusk Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama