První detaily o Shadow Warrior 2
Shadow Warrior Novinka První detaily o Shadow Warrior 2

První detaily o Shadow Warrior 2

Michal Burian

Michal Burian

11

Krvavá first-person střílečka bude mít pokračování. Chcete víc Wanga? <strong>Aktualizováno o trailer a screenshoty</strong>.

Reklama

Druhá aktualizace: Po včerejším teaser traileru jsme se dozvěděli první detaily. Pokračování krvavé first-person střílečky vyjde v roce 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Jak se dalo očekávat, v pokračování opět nebude chybět Lo Wang, který nyní přežívá jako samotářský žoldák na okraji světa. Opět se bude muset ohánět, aby přežil démonické legie. Vše se odehrává po událostech z prvního moderního dílu.

Když se budete nudit, budete moci zamířit do online a zahrát si kooperaci určenou až pro čtyři hráče. Jinak vývojáři chtějí nádherné procedurálně generované lokality s misemi, kde naleznete nové zbraně, brnění a tajemné pozůstatky legendy.

Gameplay bude prezentován 15. června.

Aktualizace: Vývojáři Shadow Warrior si s námi hrají. Po pár hodinách od neviného tweetu tu máme teaser trailer, který potvrzuje příchod Shadow Warrior 2.

Zatím neznáme přesné platformy, ani datum vydání. Vše bychom se mohli dozvědět příští týden na E3 v Los Angeles. Počítejte ale s tím, že Shadow Warrior 2 dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Stránky hry.

Původní zpráva

Pokud jste přišli na chuť moderní krvavé first-person střílečce Shadow Warrior, která vyšla před dvěma roky v moderní podobě na PC a o rok později na konzole PlayStation 4 a Xbox One, tak se budete radovat. Studio Flying Turtle Software totiž nejspíš hráčům opět umožní vzít do ruky katanu a další zbraně, včetně těch střelných, a pořádně rozmašírovat nepřítele.

Tvůrčí celek se na Twitteru nevině zeptal: „Kdo by si dal víc Wanga...“ To pochopitelně vzbudilo zájem fanoušků a ti se začali vyptávat. Jeden z nich následně položil otázku, jaké jsou šance, že v příštích několika letech budeme hrát pokračování Shadow Warrior. Odpověď se mu dostala velmi uspokojivá: „Extrémně vysoké“.

Z tohoto pohledu je myslím každému jasné, že se pracuje na pokračování Shadow Warrior. Je dost pravděpodobné, že o hře uslyšíme již příští týden na E3 v Los Angeles.

Už máme i logo, které jen dokládá, že Shadow Warrior 2 bude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama