První ukázka z Pillars of the Earth
Novinka První ukázka z Pillars of the Earth

První ukázka z Pillars of the Earth

Michal Burian

Michal Burian

3

Adventura Pillars of the Earth bude vycházet ze stejnojmenného historického románu.

Reklama

Dnešní herní svět se soustředí spíše na střílečky všeho druhu, ale i na pořádnou adventuru se najde prostor. Jednu takovou připravuje německé studio Daedalic Entertainment pro PC, PlayStation 4, Xbox One a mobilní zařízení. Jmenuje se Pillars of the Earth a bude vycházet ze stejnojmenného historického románu od spisovatele Kena Follettema. Román byl sepsán v roce 1989 a vypráví příběh o stavbě monumentální katedrály ve smyšleném městě Kingsbridge na jihu Anglie. Navíc se dozvíte něco i o lidech, kteří na stavbě pracovali.

„Příběh se odehrává ve dvanáctém století, především v období občanské války po smrti krále Jindřicha I. Hlavním tématem knihy je stavba katedrály. Vedlejším tématem pak boj o vládu v Anglii,“ informuje Wikipedia. Do češtiny byla kniha přeložena jako Pilíře země.

Hra by měla mít pěkný grafický kabátek, což potvrzuje dnešní první video. Navíc titul doprovodí na trh další historický román od Folletta - Kingsbridge. Ten je naplánován právě na rok 2017, tedy stejně jako hra samotná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama