Co čeká střílečku Battleborn po vydání?
Battleborn Novinka Co čeká střílečku Battleborn po vydání?

Co čeká střílečku Battleborn po vydání?

Michal Burian

Michal Burian

6

Bezplatné i placené přídavky. Zdarma budou další postavy, zaplatíme si za PvE operace.

Reklama

Společnost 2K Games po fiasku s loňským Evolve doufá, že se střílečce Battleborn, která se řítí po vyasfaltované dálnici komiksové série Borderlands, bude dařit lépe. Nejsem si ale jist, zda se vedení přímo poučilo. To nechám posoudit vás.

Battleborn vyjde 3. května letošního roku a v plné verzi zahrne 25 hratelných hrdinů, které po vydání bezplatně rozšíří postupně dalších 5 postav. Celkem jich tam bude na výběr 30. Prvním z pěti nových hrdinů bude Alani, kterou si prohlédnete na artworku níže. Zadarmo budou také nové multiplayerové módy nebo komunitní funkce.

Peníze budou chtít 2K Games a Gearbox Software za pět dodatečných balíčků. Každý bude stát pět dolarů, všechny potom získáte v rámci Season Passu za 20 dolarů. Jejich obsahem budou nové příběhové PvE operace, exkluzivní skiny a speciální gesta.

Vraťme se ještě k hrdince Alani. O té jsme se dozvěděli, že je členkou frakce Eldrid a jde o bývalou doktorku, která se proměnila v bojovníka v době, kdy byla nucena bojovat o život. Dokáže kontrolovat vodu a navíc léčit své kolegy na bojišti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama